ROX GOREME

- Cappadocia -

 

 

 

Çmimet për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi 2 Netë 3 Netë 4 Netë
SUPERIOR CAVE ROOM BB 259€ 285€ 315€
PREMIER CAVE ROOM BB 265€ 295€ 325€
DELUXE CAVE ROOM BB 285€ 325€ 369€
HONEYMOON SUITES BB 295€ 345€ 395€

 

 

Në çmim përfshihen :                           
• Hoteli me Mëngjes
• Bileta e aeroplanit: Prishtinë - Stamboll - Kayseri dhe anasjelltas
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport ( pagesa behet momentin qe takoni transportin )                                                     
• Akomodime për 2 Netë / 3 Netë / 4
Netë
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Eksurzionet tjera opcionale
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                                                            
• Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)
• Taksat e Qytetit dhe shpenzimet personale.