Knaqu me një fundjavë relaksuese së bashku me Fibula në Regina Grup Vlorë
3 ditë/ 2 netë
58€ për person

-E premte check in, darka në hotel
-E shtune mbas mëngjesit, udhëtim me anije sazan karaburun 09:30-14:30 (5€)
-15:00-16:30 vizitë në qendrën historike, shtëpi e pavarsisë dhe qytetin e vjetër
-Darka në hotel dhe muzike live
-E diel mengjesi në hotel dhe nisja drejt Manastirit të Zvernecit dhe fshatit historik të Kanines