RADIKA 

HOTEL & SPA RESORT

★★★★★

 

LISTA E ÇMIMEVE

TË VLEFSHME NGA 1 MAJI 2018

Tipi i dhomës SGL ROOM P.P IN DBL
STANDARD SUPERIOR 59€ 39€
SUIT 71€ 47€
APARTMENT & DUPLEX 83€ 55€
PRESIDENTIAL 205€ 120€

 

Të gjitha çmimet janë për person për natë me mëngjes.

 • Fëmijët O-4 vjeç pa pagesë
 • Fëmijët 4-12 vjeç - 15 € për natë.
 • Person i tretë (i rritur) në dhomë 25€ për një natë.

 

Të përfshira në çmimin:

 • Taksa turistike,
 •  SPA & Fitness Qendra: Pishina e hapur, Pishina e Brendshme, Xhakuzi, Saunat, Banja me avull, Pishina private e kabinës, Hammam, Pajisjet e punës, Kutia
 • Sport bar: 500 kanale sportive, bilardo, pikado,
 • Fushe e Tennis, Fusha e Futbollit
 • Sports Centre: Futboll, Basketboll
 • Kopshti i brendshëm dhe i jashtëm
 • WI-FI (Internet) & TV
 • Parkingu

Në çmim nuk përfshihet:

 •  Ushqimi: Dreka 19 € për person dhe Darka 19 € për person