Qipro Veriore

- Turke -

5 Netë - 6 Ditë

 

 

Hoteli

 

Shërbimi

 

Kategoria

P.P në dhomë dyshe

SINGLE 

EXTRA BED

INFANT

Fëmijë nga mosha

Fëmijë nga mosha

 

Sempati Hotel

BB

 

3*

459 EUR

565 EUR

440 EUR

0-1,99

65 EUR

2-5,99

330 EUR

6-11,99

415 EUR

HB 500 EUR 585 EUR 470 EUR 0-1,99 65 EUR 2-5,99 330 EUR 6-11,99 435 EUR

Vuni Palace

HB

5*

540 EUR

635 EUR

505 EUR

0-1,99

65 EUR

2-5,99

330 EUR

6-11,99

459 EUR

Salamis Bay Conti

AI

5*

575 EUR

675 EUR

540 EUR

0-1,99

65 EUR

2-5,99

330 EUR

6-11,99

489 EUR

 Cratos Premium FB 5* 765 EUR 950 EUR 670 EUR 0-1,99 65 EUR 2-5,99 330 EUR 6-11,99 549 EUR

Noa's Ark Hotel

UAI

5*

829 EUR

1,070 EUR

740 EUR

0-1,99

65 EUR

2-5,99

330 EUR

6-11,99

N/A

 

 

Çmimet përfshijnë:

• Akomodimi për 5 netë në hotelin e përzgjedhur

• Biletat kthyese PRN-SAW-ECN-SAW-PRN (me Pegasus Airlines) - (bagazhi 20kg p.p) 

• Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport dhe

• Taksat e aeroportit,

• Takim dhe asistencë në aeroport

 

 

Çmimet nuk përfshijnë:

• Shëtitjet Opcionale

   • Shpenzimet personale

  • Sigurimin shëndetsor

    • Shërbimet ekstra te hotelit

 

Këtu mund të gjeni oraret e fluturimit:

Data - Ora

11.02.2018  –    04:10   07:45

11.02.2018  –    09:05   09:35

 

16.02.2018  –    11:20   13:50

16.02.2018  –    21:15   20:55

 

Rezervimet e bëra nuk kan mundësi anulimi.

Për Pasaporta Kosovare nuk duhet VIZA!

Vendet janë të limituara!