Qipro Veriore

- Turke -

7 Netë - 8 Ditë

 

 

Hoteli

 

Shërbimi

 

Kategoria

P.P në dhomë dyshe

SINGLE 

EXTRA BED

INFANT

Fëmijë nga mosha

Fëmijë nga mosha

Sempati Hotel BB 3* 535 EUR 650 EUR 519 EUR 0-1,99 65 EUR 2-5,99 330 EUR 6-11,99 449 EUR
Riverside Garden Resort HB 4* 619 EUR 745 EUR 619 EUR 0-1,99 65 EUR 2-5,99 330 EUR 6-11,99 505 EUR

Vuni Palace

BB

 

5*

709 EUR

889 EUR

640 EUR

0-1,99

65 EUR

2-5,99

330 EUR

6-11,99

389 EUR

HB 749 EUR 965 EUR 685 EUR 0-1,99 65 EUR 2-5,99 330 EUR 6-11,99 515 EUR

Salamis Bay Conti

AI

5*

955 EUR

 1.250 EUR

840 EUR

0-1,99

65 EUR

2-5,99

330 EUR

6-11,99

410 EUR

Kaya Artemis Resort UAI 5* 1.045 EUR 1.400 EUR 920 EUR 0-1,99 65 EUR 2-5,99 330 EUR 6-11,99 410 EUR

 

Oferta vlen per rezervimet e bera deri me 08.06.2018

 

Çmimet përfshijnë:

• Akomodimi për 7 netë në hotelin e përzgjedhur

• Biletat kthyese PRN-SAW-ECN-SAW-PRN (me Pegasus Airlines) - (bagazhi 20kg p.p) 

• Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport 

• Taksat e aeroportit,

• Takim dhe asistencë në aeroport

 

 

Çmimet nuk përfshijnë:

• Shëtitjet Opcionale

   • Shpenzimet personale

  • Sigurimin shëndetsor

    • Shërbimet ekstra te hotelit

 

Këtu mund të gjeni datat e fluturimit:

Data 

18.06.2018 Deri  30.09.2018 

Me përjashtim të datës:

14.06.2018 - 17.06.2018 dhe 17.08.2018 - 26.08.2018

 

 

Rezervimet e bëra nuk kan mundësi anulimi.

Për Pasaporta Kosovare nuk duhet VIZA!

Vendet janë të limituara!