Pranverë në Berlin

4 Ditë 339

- Gjermani -

 

 

Dita e Parë: 

Fluturimi direkt Prishtinë - Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 15:40. Arritja në Berlin në orën 18:15. Transferi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Pasdite, Të lirë për shopping. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt: 

Transferi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Fluturimi për në Prishtinë, Nisja në orën 06:05. Arritja në 08:35 në Aeroportin e Prishtinës.

 

Nisja me 19 Prill

 
Në çmim përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë.
2. Transferi dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për 3 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).


Në çmim nuk përfshihen:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.