Pranverë në Berlin

4 Ditë 329, 5 Ditë 379

- Gjermani -

 

 

PROGRAMI UDHETIMIT 4 DITE/ 3 NETE

Dita e Parë: 

Fluturimi direkt Prishtinë - Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 09:25. Arritja në Berlin në orën 12:00. Transferi me Autobus për në Hotel Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Pasdite, Të lirë për shopping.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel.

Transferi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Fluturimi për në Prishtinë, Nisja në orën 12:15. Arritja në 14:45. 

Nisja më 29 Mars

 


PROGRAMI UDHETIMIT 5 DITE/ 4 NETE

Dita e Parë: 

Fluturimi direkt Prishtinë - Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 09:25. Arritja në Berlin në orën 10:00. Udhëtimi me Autobus për në Dresden. Arritja në Dresden. Vizitë rreth 2 orë në Monumentet e Dresdenit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për në Leipzig. Arritje në Leipzig. Pasdite, Vizitë rreth 2 orë e Monumenteve të Leipzigut. Nisje për në Potsdam, Arritje në Potsdam. Vizitë e Monumenteve tè Potsdamit. Vazhdimi udhëtimit për në Berlin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Pasdite, Të lirë për shopping.

 

Dita e Pestë: 

Mëngjesi në Hotel. 

Transferi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Fluturimi për në Prishtinë, Nisja në orën 12:15. Arritja në 14:45. 

Nisja më 27 Prill

 
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë.
2. Transferi dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për 3 ose 4 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.