Pranverë në Bangkok dhe Pattaya

8 Ditë 1099

- Tajlande -

 

 

Dita e Parë: 

Fluturimi Shkup - Dubai - Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 13:55, Arritja në Dubai në orën 12:15. Fluturimi me kompanine Ajrore Fly Dubai.

 

Dita e Dytë: 

Nisja nga Dubai në orën 02:50. Arritja në Bangkok në orën 02:50. Fluturimi Dubai - Bangkok me kompanine ajrore Emirate Airways. Pritja në Aeroportin e Bangkokut. Transferi me autobus komod për në hotel. Sistemimi në Hotel.

Opsionale: Ngjitje ne observatorin me te famshem jo vetem te Bangkokut por te gjithe Tajlandes - Baiyoke Tower me 309 m lartesi dhe 1 pije falas premton pamje fantastike te kryeqytetit.
Opsionale: Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi ne hotel.

Vizitë panoramike e Bangkokut. Vizitohen: Pallati Mbretëror, Tempujt e Famshëm të qytetit, si dhe Lagja Chinatown. Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel.

Të lirë për Shopping, ose 

Opsionale: Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok.

 

Dita e Pestë: 

Mëngjesi ne Hotel.

Vizitë në Tregun e Famshëm Lundrues të Damnoen Saduak dhe Chinatown. Pasdite, Nisja me autobus për në Plazhin e Pattayas. Gjatë Rrugës, ndalesë dhe vizitë në Fermën e Krokodilëve. Arritja ne Pattaya dhe Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Gjashtë: Mëngjesi ne Hotel. Të lirë për plazh ose

Opsionale: Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve
Opsionale: Në Darkë, Hyrje në Kompleksin Art Paradise Pattaya, kompleksi i shumeperfolur me piktura 3D.

 

Dita e Shtatë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë për plazh ose
Opsionale: Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch.
Ne mbrëmje vone, Transferi për në Aeroportin e Bangkokut.

 

Dita e Tetë: Nisja nga Bangkok në orën 02:20, Arritja në Dubai në orën 05:35. Fluturimi Bangkok - Dubai është me Emirate Airways. Nisja nga Dubai në orën 09:20, Arritja në Shkup në orën 12:55. Fluturimi Dubai - Shkup me Fly Dubai. 

 
Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait me Fly Dubai dhe Emirate Airways.
-Akomodimi në hotele 4*.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Tajlandë me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Tajlandeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Bangkok: Pallati Madh, Tempujt e Qytetit. Lundrimi me Varka në Tregun lundrues. Hyrje në Fermën e Krokodilëve.
- Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.

OPSIONALE:
1. Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok. - €59
2. Ngiitje tek observatori i Baiyoke Tower ne Bangkok me 1 pije falas - €33
3. Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. - €30
4. Hyrje në Kompleksin Art Paradise (Piktura 3D) - €29
5. Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve. - €40
6. Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik - €35
6. Viza Tajlandeze €35