Pranverë në Amsterdam

4 Ditë 369

- Hollande -

 

 

Dita e Parë : 

Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në orën 09:40. Arritja në Amsterdam në orën 12:30. Transferi me Autobus në Utrecht. Vizitë e Monumenteve Kryesore të Qytetit. Vazhdimi i udhëtimit për në Amsterdam. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
Shënim: Për Grupin e Datës 27 Mars, bëhet vizita në Keukenhof Tulip Garden dhe jo në Utrecht.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

 

Dita e Katërt: 

Nisja heret ne mengjes per në aeroport. Fluturimi me avion direkt në orën 07:20. Arritja në Tiranë në orën 09:55.

 

Nisja më 13, 27 Mars
Kujdes: Fluturimi i kthimit më 30 Mars është me Nisje në 05:30 nga Amsterdami

 
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.
6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.