Pranverë në Paris

4 Ditë 399

- France -

 

 

Dita e Parë: 

Udhëtimi me avion direkt Shkup - Paris. Nisja në orën 17:40. Arritja në Paris në 20:40. Transferi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Shëtitje në Bulevardin e famshëm të Champs Elysées dhe mundësi për shopping, si dhe vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel. Paradite, Shëtitje e lirë në Champs Elysee dhe Kopshtet e Luksemburgut. Pasdite Shopping dhe Transferi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Shkup. Nisja në orën 21:15 Arritja në Aeroportin e Shkupit 23:55.

 

Nisja me 10 Mars 2019

 
Në çmim përfshihen: 
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës. 
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30x 20cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

çmim nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.