Pranverë në Cote d'Azur

4 Ditë 359

- France -

 

 

Dita e Parë: 

Fluturimi direkt Tiranë - Gjenevë. Nisja nga Tirana në orën 15:55. Arritja në Gjenevë në orën 18:10. Transferi me Autobus në Gjenevë. Vizitë e shkurtër panoramike ne Gjenevë. Nisja për në Lion. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Arritja në Lion. Sistemimi dhe Fjetje në Lion.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë panoramike e Lionit. Nisja për në Avignon. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Arritja në Avignon. Vizitë e shkurtër panoramike e qytetit. Vazhdimi udhëtimit për në Marsejë. Udhetimi zgjat rreth 1 orë. Arritje në Marsejë. Nisja për në Nisë. Udhëtimi zgjat rreth 1 ore. Vizitë e shkurtër panoramike në Nisë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për në Monte Carlo. Udhëmi zgjat rreth 30 Minuta. Arritja në Monte Carlo. Vizitë e shkurtër në Monte Carlo. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Vizitë e shkurtër në Gjenova, Nisja për në Milano. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Arritja në Milano. Vizitë e shkurtër në Milano. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel.

Transferi për në Aeroportin Malpensa. Fluturimi direkt Milano - Tiranë. Nisja nga Milano në orën 09:40. Arritja në Tiranë në orën 11:30.

 
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë - Gjenevë dhe Milano - Tiranë.
2. Transferi dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në (40x20x25cm) cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.