- DIMRI 2021 -
ERZURUM
- Turqi -


 

POLAT ERZURUM RESORT HOTEL
Tipi i Dhomes Shërbimi 01.12.2020 25.12.2020 04.01.2021 23.01.2021 07.02.2021 17.03.2021
    24.12.2020 03.01.2021 22.01.2021 06.02.2021 16.03.2021 31.03.2021
SINGLE ROOM FB+ 165€ 259€ 199€ 259€ 199€ 179€

DOUBLE ROOM

FB+ 219€ 345€ 265€ 345€ 265€ 239€

TRIPLE ROOM

FB+ 295€ 465€ 355€ 465€ 359€ 319€
NEW YEAR GALA FB+ / 109€        

 

 

DEDEMAN PALANDOKEN HOTEL
Tipi i Dhomes Shërbimi 01.12.2020 30.12.2020 03.01.2021 22.01.2021 07.02.2021 01.03.2021
29.12.2020 02.01.2021 21.01.2021 06.02.2021 29.02.2021 31.03.2021
SINGLE ROOM FB+ 175€ 215€ 175€ 205€ 155€ 135€

DOUBLE ROOM

FB+ 229€ 285€ 229€ 270€ 205€ 179€

TRIPLE ROOM

FB+ 309€ 385€ 309€ 369€ 279€ 239€


Në çmim përfshihet:
Hoteli me sherbimin FB+


Në çmim nuk përfshihet:
Bileta e aeroplanit dhe Transferi (Aeroport - Hotel - Aeroport)