Plazh All Inclusive në Ulqin

8 Ditë 499

- Mali I Zi -

 

 

Dita e Parë, E Enjte: 

Rreth orës 12:00. Sistemimi dhe Akomodimi në Hotele All Inclusive.

Dita e Dytë, E Premte: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Tretë, E Shtunë: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Katërt, E Diel: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Pestë, E Hënë: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Gjashtë, E Martë: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Shtatë, E Mërkurë: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Tetë, E Enjte: 

All Inclusive ne Hotel.

 

Nisja me 1, 8 dhe 15 Gusht.

 

KUJDES:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 3 dhe 4*: 
- 1.50
për person të rritur në natë
- 1.00
për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- 0.50
për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë

 

 

Hotelet:

 
 
Çmimet e dhomave:
Nga data 01.08.2019 deri në 22.08.2019
Holiday Village 4* - Dhomë Standart (Max: 2 Rritur) 749€
Long Beach 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) 499€
 
Më Shume Detaje: 
Transferi është Individual.
Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 7 Netë All Inclusive në Hotele 3* dhe 4*.