• Plazh në Rimini, 8 Ditë €549 

•  Itali   

 

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë - Rimini. Nisja në orë 19.35. Mbrritja në Rimini në orën 21.05. Transferi për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Fjetje.

Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tretë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Shtatë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, transferi për në Aeroportin e Riminit. Fluturimi Direkt Rimini - Tiranë. Nisja nga Rimini në orën 17.30. Mbrritja në Tiranë në orën 18.55.

Nisja më 4, 11, 18, 25 Korrik, 1, 8, 15, 22 dhe 29 Gusht.

 

 

 

Hoteli do të jetë:

Gastone Riviera 3* - Rimini

Brooklyn 3* - Rimini Brooklyn

Rimini Remin Plaza 4* 

 

 

Me Shume Detaje:  

Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 7 Netë në Hotel, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel.
- Fluturimi Direkt Tiranë - Rimini - Tiranë.
- Një Bagazh Falas për Checkin dhe një çantë e vogël me vete.
- Transferi vajtje Ardhje nga Aeroporti Riminit në Hotel.

 

LISTA E ÇMIMEVE:

04/07/2018 në 11/07/2018

I

 

Hotel Gastone Riviera 3* Dhomë Standart

Hotel Brooklyn 3* Dhomë Standart

Hotel Remin Plaza 4* Dhomë Standart

 

€ 549.00

€ 599.00

€ 759.00

 

11/07/2018 në 18/07/2018

II

Hotel Gastone Riviera 3* Dhomë Standart

Hotel Brooklyn 3* Dhomë Standart

Hotel Remin Plaza 4* Dhomë Standart

€ 599.00

€ 649.00

€ 809.00

 

 

18/07/2018 në 25/07/2018

III

 

Hotel Gastone Riviera 3* Dhomë Standart

Hotel Brooklyn 3* Dhomë Standart

Hotel Remin Plaza 4* Dhomë Standart

 

€ 619.00

€ 669.00

€ 829.00

 

 

25/07/2018 në 01/08/2018

IV

 

Hotel Gastone Riviera 3* Dhomë Standart

Hotel Brooklyn 3* Dhomë Standart

Hotel Remin Plaza 4* Dhomë Standart

 

€ 629.00

€ 679.00

€ 839.00

 

 

01/08/2018 në 08/08/2018

V

 

Hotel Gastone Riviera 3* Dhomë Standart

Hotel Brooklyn 3* Dhomë Standart

Hotel Remin Plaza 4* Dhomë Standart

 

€ 649.00

€ 699.00

€ 859.00

 

 

08/08/2018 në 15/08/2018

VI

 

Hotel Gastone Riviera 3* Dhomë Standart

Hotel Brooklyn 3* Dhomë Standart

Hotel Remin Plaza 4* Dhomë Standart

 

€ 649.00

€ 699.00

859.00

 

 

15/08/2018 në 22/08/2018

VII

 

Hotel Gastone Riviera 3* Dhomë Standart

Hotel Brooklyn 3* Dhomë Standart

Hotel Remin Plaza 4* Dhomë Standart

 

€ 619.00

€ 669.00

€ 829.00

 

 

22/08/2018 në 29/08/2018

VIII

 

Hotel Gastone Riviera 3* Dhomë Standart

Hotel Brooklyn 3* Dhomë Standart

Hotel Remin Plaza 4* Dhomë Standart

 

€ 599.00

€ 649.00

€ 809.00

 

 

29/08/2018 në 05/09/2018

IX

 

Hotel Gastone Riviera 3* Dhomë Standart

Hotel Brooklyn 3* Dhomë Standart

Hotel Remin Plaza 4* Dhomë Standart

 

€ 549.00

€ 599.00

€ 759.00