Plazh All Inclusive në Burgas

8 Ditë 329

- Bullgari -

 

 

Dita e Parë, E Enjte: 

Nisja nga Tirana Diten e Mërkurë në oren 18:00 dhe Udhëtimi me autobus nëpërmjet për në Burgas. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Burgas rreth orës 13:00. Sistemimi dhe Akomodimi në Hotele All Inclusive.

Dita e Dytë, E Premte: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Tretë, E Shtunë: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Katërt, E Diel: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Pestë, E Hënë: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Gjashtë, E Martë: 

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Shtatë, E Mërkurë

All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

Dita e Tetë, E Enjte

All Inclusive ne Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Tiranë.

 

Nisja me 1, 8 dhe 15 Gusht.

 

Hotelet do të jenë:

   
Svejest 3* -Burgas
 
Çmimet e dhomave:
Nga data 01.08.2019 deri në 22.08.2019
Hotel Svejest 3* Dhomë Standart (Max:3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) 329€
Hotel Azurro 3* Dhomë Standart (Max:3 Rritur) 349€
Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku (Max:3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) 449€
Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku (Max:3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) 489€
 
Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 7 Netë All Inclusive në Hotele 3*, 4* dhe 5*.
- Transferi Vajtje Ardhje me Autobus nga Tirana në Hotele në Burgas.