• Plazh në Maltë, 8 Ditë €599 

 Malte  

 

• Dita e Parë: 

   Fluturimi Direkt Shkup - Maltë. Nisja në orë 17.50. Mbrritja në Maltë në orën 19.35. Transferi për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe           Fjetje.

• Dita e Dytë: 

   Mëngjesi i lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

• Dita e Tretë: 

   mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

• Dita e Katërt: 

   Mëngjesi i lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

• Dita e Pestë: 

   Mëngjesi i lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

• Dita e Gjashtë: 

   Mëngjesi i lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

• Dita e Shtatë:

   Mëngjesi i lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

• Dita e Tetë: 

   Mëngjesi i lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferi për në Aeroportin e Maltës. Fluturimi Direkt Maltë - Shkup. Nisja nga Malta në         orën 20.05. Mbrritja në Shkup në orën 21.50. 

 

Nisja më 11, 18, 25 Korrik, 1, 8, 15 dhe 22 Gusht.

Hoteli do të jetë:

Bugibba 3* - Qawra, Malta

 

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

 • Fjetje 7 Netë në Hotel 3*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel. 

• Fluturimi Direkt Shkup - Maltë - Shkup.

• Një Bagazh Falas për Checkin dhe një çantë e vogël me vete.

• Transferi nga Aeroporti i Maltës në Hotel .

 

LISTA E ÇMIMEVE:

I

Nga 11/07/2018 në 18/07/2018

Hotel 3* Dhomë Standart

€ 599.00
II

Nga 18/07/2018 në 25/07/2018

Hotel 3* Dhomë Standart

€ 649.00
III

Nga 25/07/2018 në 01/08/2018

Hotel 3* Dhomë Standart

€ 699.00
IV

Nga 01/08/2018 në 08/08/2018

Hotel 3* Dhomë Standart

€ 699.00
V

Nga 08/08/2018 në 15/08/2018

Hotel 3* Dhomë Standart

€ 699.00
VI

Nga 15/08/2018 në 22/08/2018

Hotel 3* Dhomë Standart

€ 649.00
VII

Nga 22/08/2018 në 29/08/2018

Hotel 3* Dhomë Standart

€ 599.00