• Plazh në Burgas, 8 Ditë €239 

 Bullgari  

 

• Dita e Parë, E Shtunë: 

Nisja nga Tirana Diten e Premte në oren 13.00 dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet për në Burgas. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Burgas rreth orës 09.00. Sistemimi dhe Akomodimi në Hotele All Inclusive.

• Dita e Dytë, E Diel: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

• Dita e Tretë, E Hënë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

• Dita e Katërt, E Martë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

• Dita e Pestë, E Mërkurë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

• Dita e Gjashtë, E Enjte: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

• Dita e Shtatë, E Premte: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

 

• Dita e Tetë, E Shtunë: All Inclusive ne Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

 

Nisja më 16, 23, 30 Qershor, 7, 14, 21, 28 Korrik, 4, 11, 18, 25 Gusht dhe 1 Shtator.

 

Hoteli do të jetë:

Gardenia Hills 3* - Burgas

Chaika Resort 4* - Burgas Burgas

Victoria Palace 5* - Burgas

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
• Fjetje 7 Netë All Inclusive në Hotele 3*, 4* dhe 5*.
• Transferi Vajtje Ardhje me Autobus nga Tirana në Hotele në Burgas.

 

LISTA E ÇMIMEVE:

16/06/2018 në 23/06/2018

I

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 239.00

€ 349.00

€ 399.00

 

23/06/2018 në 30/06/2018

II

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 249.00

€ 399.00

€ 449.00

 

 

30/06/2018 në 07/07/2018

III

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 249.00

€ 429.00

€ 479.00

 

 

07/07/2018 në 14/07/2018

IV

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 299.00

€ 449.00

€ 499.00

 

 

14/07/2018 në 21/07/2018

V

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 309.00

€ 469.00

€ 519.00

 

 

21/07/2018 në 28/07/2018

VI

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 309.00

€ 469.00

€ 519.00

 

 

28/07/2018 në 04/08/2018

VII

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 319.00

€ 469.00

€ 519.00

 

 

04/08/2018 në 11/08/2018

VIII

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 319.00

€ 469.00

€ 519.00

 

 

11/08/2018 në 18/08/2018

IX

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 309.00

€ 469.00

€ 519.00

 

 

18/08/2018 në 25/08/2018

X

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 299.00

€ 449.00

€ 499.00

 

 

25/08/2018 në 01/09/2018

XI

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 249.00

€ 399.00

€ 449.00

 

 

01/09/2018 në 08/09/2018

XII

 

Hotel Gardenia Hills 3* Dhomë Standart

Hotel Chaika 4* Dhomë Standart Pamje Parku

Hotel Victoria Palace 5* Dhomë Standart Pamje Parku

 

€ 239.00

€ 349.00

€ 399.00