★★★★

PASTARELLA RESORT RADHIME

- Radhimë -

 

 

 

Çmimet për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi Gusht
DOUBLE ROOM BB 32€
TRIPLE ROOM BB 32€
FAMILY ROOM BB 32€

 

SHTESAT:

Shërbimi HB: 10€ Për Person

Shërbimi FB: 18€ Për Person

 

 
Politikat e Fëmijeve:
Një Fëmijë deri 0-4 vjeç free
Fëmiju i dytë paguan çmimin e plotë
Një Fëmijë nga 5-8.99 vjeç vetëm 50% e çmimit
Fëmiju i dytë paguan çmimin e plotë
Fëmijët prej 9 vjeç e më shumë paguajnë çmimin e plote
 
 
Fasilitetet në Dhoma
 
Dhomat çift mund të vendoset dhe një baby coat 
Në dhomat triple gjindet një dopio +1 krevat tek dhe një baby coat 
Në dhomat familjare gjindet 2 hapsira dhomash te ndara dhoma e ciftit + dhoma me 2 kervat ana tjeter + baby coat
 
Dhomat jane me sea view vetëm dhomat cift shohin nga pas kodrat.
Dhomat te gjitha jane të paisura me ballkone.
Fasilitetet në dhome-> krevatet, dollap, perde te errëta, tv, kondisioner, minibar, tualet, kabine dushi.
Hoteli disponon ashensor dhe parking nëntokësor.
 
Mëngjesi shërbehet bufe suedese në restaurant. 
Dreka dhe darka shërbehet me menu fikse,e cila ndryshon çdo ditë.

Ne çmim përfshihet:
Pishina e fëmijeve, parking nentokesor, dhe çadrat në plazh.