PARIS

6 DITË / 5 NETË

Çmimi 484€

- Francë -

 

 


 

 Dita e parë - Prill  26, 2019 (E Premte) 

Takimi i grupit në aeroportin e Shkup në orën 04:30. Mbrritja për në Paris nëpërmjet Zagrebit në 05:45 nga Shkupi, me pije dhe ushqime të përfshira në avion. Nisja në Paris në orën 11:05. Transporti i organizuar në hotel. Koha e lirë për drekë në lagjen La Defense (10 minuta në këmbë) me një udhëheqës të grupit. Ora 14:00 akomodim në hotel. Koha e lirë për pushim në ora 18:00. Vizitë e organizuar në Muzeun e Luvrit me metro (opsionale).

Darkë e zakonshme e organizuar  (opsionale) në Elysees Fieds dhe

kthimi  në hotel me metro brenda natës.

 

 

Dita e dytë – Prill  27, 2019 (E Shtunë)

Mëngjesi në ora 8:00 një vizitë (opsionale) në Versailles me autobus dhe guid. Vizitë në pallat, koha e lirë për të vizituar kopshtet. Kthimi ne Paris ne orën 12.30.

Koha e lirë për drekë. Vizita e organizuar në kishën e Virgjëreshës (Virgin church). Kthimi ne hotel. Në mbrëmje e organizuar vizitë Parisit me anije (opsionale). Moçali nga Champs Elysées Fields, organizoi darkë të përbashkët (opcionale) në restorantin kombëtar. Pjesa tjeter e natës ne hotel.

 

 

Dita e tretë – Prill  28, 2019 (E Diel)

Mëngjesi dhe ecja ne kembe deri te metro me pamje te bukura të Parisit, me një grupit te Champs Elysees, Porta Triumfale, Sheshi Concorde, Kisha Madeleine, Sheshi Wanda, Opera Garnier, Galeria e Lafayette (me hyrje), Muzeu Fragonar. Koha e lirë për drekë. Kthimi ne hotel pasdite e organizuar me metro: Mont Marsi, kisha e Shenjtë Zemra, Pigal Street dhe Moulin Rouge darkë në restorant (opsionale). Kthimi  në hotel.

 

 

Dita e katërt – Prill  29, 2019 (E Hënë)

Mëngjesi në orën 08:30, një vizitë ditore me autobusin ne parkun të zbavitjes për të rriturit dhe fëmijët - Disneyland. Për ata që qëndrojnë në Paris organizohen shëtitje përgjatë urave të Seines, shesheve, parqeve. tërë natën

 

 

Dita e pestë – Prill  30, 2019 (E Martë)

Mëngjesi dhe vizitat me grupin në: Orsei Muzeu, Opera Garnier, muze Fragonar. Koha e lirë për drekë. Kthimi ne hotel dhe pastaj  vizitë (opsionale) e mbrëmjes në Kullën Eifel dhe Sheshin Trocadero. Koha e lirë për darkë. Organizim për viziten (opsionale) e kabares Rouge Mullen. Për pjesën tjetër të vizitës së organizuar në Mont Marte gjatë natës. Kthimi ne hotel ne mbremje.

 

 

Dita e gjashtë – Maj  1, 2019 (E Mërkurë)

Mëngjesi pastaj bëhet check out nga hoteli. Bagazhin mund ta leme ne hotel. Vizitë e organizuar dhe ecje përgjatë parkut Tuileries, Louvre, Rivoli Street, Qendra Pompidou. Koha e lirë e drekës. Transporti i organizuar në aeroport nga hoteli në orën 15:30. Nisja në Zagreb në orën 18:30, dhe aterimi në orën 20:20.  Arritja në Shkup në orën 22:10.

 

 

Në çmim përfshihet:

 • Bileta kthyese Shkup-Paris-Shkup
 • 5 netë me mëngjes në një hotel 3 * Ibis La Defense
 • Transporti aeroport - hotel - aeroport
 • Vizitat e organizuara në Paris me metro

 

Në çmim nuk përfshihet:

 • Taksa e aeroportit 139 euro, përfshirë bagazhin me vetëm 23 kg,
 • Metro dhe autobusi në Paris (kushtojnë rreth 14 euro për 10 udhëtime)
 • Bileta për Kulla Eifel (bileta për në katin e dytë 16:30 euro)
 • Bileta për ne muzeun e Luvrit 45 EUR + Guide (më metro) për njerëzit deri ne moshën 18 vjeç. -25euro
 • Vizita e Versailles - 65 euro biletë + Guide, për njerëzit deri 18 vjeç. 40 euro (me autobus nga hoteli)
 • Biletat për Seine 15 euro (udhëtim me metro)
 • Një vizitë në Opera Garnier dhe Muzeun Orsay është rreth 15 euro bileta 
 • Vizita e Moulin Rouge me një prezantim (çmim prej 100 euro me pije ½ shampanjë dhe zonë për të ulur)
 • Vizita në Disneyland 110 euro, fëmija deri në 11 vjet 90 Euro (transport nga hoteli + bileta ditore për 1 park)
 • Darka ose dreka në një restorant 15 euro pa pije
 • Sigurimi i detyrueshëm shëndetësor 10 €.

 

VIZA DUHET TE SIGUROHET NGA VETE UDHETARI