PALANDOKEN


Çmimi: 439€

( Çmimet vlejnë deri më 30.11.2018 )


4 Netë / 5 Ditë

Paket Arazhmani
Hoteli KAT. REGION BOARD P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 6)
PAY CHILD
(7 - 12)
Dedeman Palandöken 4*+ Palandöken Full Board 439€ 540€ 400€ 60€ 225€ 400€

Njoftim shtesë

Nisja ndërmjet datës 02.12.2018 deri 29.12.2018

                         
                                            
Në çmim përfshihen :

Bileta kthyse me Pegasus Airlines fluturimi përmes Stambollit (p.p 20 kg bagazhe)
• Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport     
4 Nights Hotel Full Accommodation (Breakfast + Lunch + Darka dhe pije të pakufizuara, Birra & Verë të përfshira vetëm gjatë Drekes dhe Darkes!
Ski Passi
Hamami, Sauna, Pishina, Fitness dhe

• Të gjitha taksat e Aeroportit  

 

Në çmim nuk përfshihen :

Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.

 

 

 

PALANDOKEN


Çmimi: 510

( Çmimet vlejnë deri më 30.11.2018 )


5 Netë / 6 Ditë

Paket Arazhmani
Hoteli KAT. REGION BOARD P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 6)
PAY CHILD
(7 - 12)
Dedeman Palandöken 4*+ Palandöken Full Board 510€ 659€ 495€ 60€ 225€ 495€

Njoftim shtesë

Nisja ndërmjet datës 02.12.2018 deri 29.12.2018

                         
                                            
Në çmim përfshihen :

Bileta kthyse me Pegasus Airlines fluturimi përmes Stambollit (p.p 20 kg bagazhe)
• Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport     
 5 Nights Hotel Full Accommodation (Breakfast + Lunch + Darka dhe pije të pakufizuara, Birra & Verë të përfshira vetëm gjatë Drekes dhe Darkes!
Ski Passi
Hamami, Sauna, Pishina, Fitness dhe

• Të gjitha taksat e Aeroportit  

 

Në çmim nuk përfshihen :

Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.

 

 

 

PALANDOKEN


Çmimi: 565

( Çmimet vlejnë deri më 30.11.2018 )


6 Netë / 7 Ditë

Paket Arazhmani
Hoteli KAT. REGION BOARD P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 6)
PAY CHILD
(7 - 12)
Dedeman Palandöken 4*+ Palandöken Full Board 565€ 840€ 540€ 60€ 225€ 540€

Njoftim shtesë

Nisja ndërmjet datës 02.12.2018 deri 29.12.2018

                         
                                            
Në çmim përfshihen :

Bileta kthyse me Pegasus Airlines fluturimi përmes Stambollit (p.p 20 kg bagazhe)
• Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport     
 6 Nights Hotel Full Accommodation (Breakfast + Lunch + Darka dhe pije të pakufizuara, Birra & Verë të përfshira vetëm gjatë Drekes dhe Darkes!
Ski Passi
Hamami, Sauna, Pishina, Fitness dhe

• Të gjitha taksat e Aeroportit  

 

Në çmim nuk përfshihen :

Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.