BANSKO 

 HOTEL ORPHEY 4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
ORPHEY 4*

28.12.2019 - 03.01.2020

21.12.2019 - 27.12.2019

04.01.2020 - 10.01.2020

11.01.2020 - 29.02.2020

01.03.2020 - 11.04.2020

16.11.2019 - 20.12.2019

DBL STANDART / BB        
SGL 87 51 39 28
1AD+1CH 95 51 45 39
1AD+2CH 96 60 54 47
2AD 95 59 53 46
2AD+1CH 119 75 66 58
3AD 128 81 72 63
DBL STANDART / HB        
SGL 95 59 45 34
1AD+1CH 104 58 52 47
1AD+2CH 105 69 63 57
2AD 104 68 62 55
2AD+1CH 130 86 78 69
3AD 141 93 84 75
DBL LUX / BB        
SGL 96 60 54 47
1AD+1CH 97 52 47 41
1AD+2CH 98 63 56 49
1AD+3CH 123 79 70 62
2AD 97 61 55 48
2AD+1CH 122 78 69 61
2AD+2CH 123 79 66 62
3AD 132 84 75 66
3AD+1CH 156 100 89 78
4AD 167 106 94 83
DBL LUX / HB        
SGL 105 69 63 56
1AD+1CH 106 60 54 49
1AD+2CH 107 71 65 58
1AD+3CH 134 90 81 73
2AD 106 70 64 57
2AD+1CH 133 89 80 72
2AD+2CH

134

90 81 73
3AD 143 96 87 78
3AD+1CH 171 114 103 93
4AD 181 122 119 98
DBL FAMILY / BB        
SGL 100 65 58 51
1AD+1CH 101 56 51 45
1AD+2CH 102 67 60 54
1AD+3CH 129 84 76 68
2AD 101 66 59 53
2AD+1CH 127 83 75 66
2AD+2CH 128 84 76 67
3AD 137 89 81 72
3AD+1CH 164 107 96 85
4AD 175 113 102 91
DBL FAMILY / HB        
SGL 109 74 67 60
1AD+1CH 110 64 58 53
1AD+2CH 111 76 69 63
1AD+3CH 140 95 87 79
2AD 110 75 68 61
2AD+1CH 139 94 86 78
2AD+2CH 140 95 87 79
3AD 149 102 93 84
3AD+1CH 178 121 110 101
4AD 189 128 117 106
JUNIOR SUITE / BB        
SGL 100 65 58 51
1AD+1CH 101 66 59 52
1AD+2CH 127 83 75 66
1AD+3CH 128 84 76 67
2AD 101 66 59 52
2AD+1CH 127 83 75 66
2AD+2CH 128 84 76 67
3AD 137 90 81 72
3AD+1CH 138 91 82 73
4AD 174 113 102 91
JUNIOR SUITE / HB        
SGL 109 74 67 60
1AD+1CH 110 75 68 61
1AD+2CH 139 94 86 78
1AD+3CH 140 95 87 79
2AD 110 75 68 61
2AD+1CH 139 94 86 78
2AD+2CH 140 95 87 79
3AD 149 102 93 84
3AD+1CH 150 103 94 85
4AD 189 128 117 106
DELUXE SUITE / BB        
SGL 107 71 65 58
1AD+1CH 108 72 66 59
1AD+2CH 136 91 83 75
1AD+3CH 137 92 84 76
2AD 108 72 66 59
2AD+1CH 136 91 83 75
2AD+2CH 137 92 84 76
2AD+3CH 154 104 95 86
3AD 146 98 90 81
3AD+1CH 147 99 91 82
3AD+2CH 165 111 101 91
4AD 185 124 113 102
4AD+1CH 186 125 114 103
DELUXE SUITE / HB        
SGL 116 80 74 67
1AD+1CH 117 81 75 68
1AD+2CH 147 103 94 86
1AD+3CH 148 104 95 87
2AD 117 81 75 68
2AD+1CH 147 103 94 86
2AD+2CH 148 104 93 87
2AD+3CH 166 117 107 98
3AD 158 111 102 93
3AD+1CH 159 112 103 94
3AD+2CH 178 125 115 105
4AD 200 140v 128 117
4AD+1CH 201 141 129 118
Release periods 21 Ditë 10 Ditë 7 Ditë 5 Ditë
Periudha e anulimit: 14 Ditë 7 Ditë 5 Ditë 3 Ditë
Cancellation Penallti: 100% of booked stay 1 Natë 1 Natë 1 Natë
NO SHOW Penallti: 100% of booked stay 2 Natë 2 Natë 2 Natë
Qendrimi Minimal: 3 Natë 5 Natë 3 Natë /
SUPPLEMENTS ADULT CHILD 5-13    
Safe supplement pn 3 / / /
Fire place për Deluxe suite pn 12 / / /

Christmas' Eve Festive /

25.12 / Jo Obligative

32 16 / /
Darka e Vitit të Ri / Obligative 72 36    

Community

Tax

1 1 1 1
Femijet 5-13 / / / /


 

Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, xhakuzi, banjë me avull, sauna finlandeze, sauna bio, WiFi dhe autobus transferi deri tek Gondola!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ekstra Zbritje:

Qendro 14 dite dhe paguaj per 12 dite; 7=6 per datat 20.12.2019 deri 11.01.2020