DIMRI 2018-2019 

BANSKO 

 

BULGARI 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NO NAME Hotel  HB
(Hotel Pirini ose 
Bansko)
Emri i Hotelit konfirmohet përafërsisht 3 ditë para nisjes

****

Rezervimi dhe pagesa duhet te behet deri me 09.12.2018

 

Ofertat
PËR PERSON

BOARD BASIS

(Mëngjes dhe Darkë)

Hotel + Ski Pass

ÇMIMI PËR PERSON

4 netë / 3 ditë skijim HB 285.00 EURO
5 netë / 4 ditë skijim HB 345.00 EURO
6 netë / 5 ditë skijim HB 395.00 EURO

7 netë / 6 ditë skijim

HB 430.00 EURO


-  TAKSAT E QENDRIMIT 10 EURO PER PERSON!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PERIUDHA E QËNDRIMIT:

Periudha e qëndrimit 5 Janar 2019 – 02 Shkurt 2019

 

PËRSHKRIM:

Gjendet 400 metra larg ski liftit. 
Përmban: Lobby bar, fitness, sauna, jakuzi, solarium, dhomë me avull, parking personal.

 

NË PAKETË JANË TË PËRFSHIERA

* Akomodim në dhomë dyshe 

* Gjysëmpansion – mëngjes dhe darkë (vetëshërbim)

* SKI PASS - LIFT PASS

* Shfrytëzimi i pishinës së brendshme, fitnessit, saunës dhe banjos me avull

      
 KUSHTET: 

- Shtrati/ sofa ekstra per te rritur - çmimi është i njëjtë

- Single/ dhoma njëshe paguan ekstra nga 10.00 EURO për natë

 

 - Zbritje për jo përdorues të Ski Pass-it -

- Personat që nuk përdorin Ski Pass-in kanë zbritje 20%

 

FËMIJËT:

Në krevat shtesë në dhomën e prindërve;
Fëmijët 2-12 vjeç në shtrat të rregullt - skiatorët -70% zbritje.
Fëmijët 2-12 vjeç në shtrat të rregullt - jo skiatorët - pa pagesë

Fëmijët 2-12 vjeç në krevat shtesë - merrin 10% zbritje.

 

  Në paketën nuk janë të llogaritura :

   -  TAKSAT E QENDRIMIT 10 EURO PER PERSON!