- BANSKO -

BULGARI 

DIMRI 2018-2019 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hotel Mura All in One BB 

***

 

Ofertat
PËR PERSON

BOARD BASIS

(Mëngjes vetëshërbim)

ÇMIMI PËR PERSON

4 netë / 3 ditë skijim BB 225.00 EURO
5 netë / 4 ditë skijim BB 265.00 EURO
6 netë / 5 ditë skijim BB 300.00 EURO

7 netë / 6 ditë skijim

BB 345.00 EURO

9 netë / 8 ditë skijim

BB 405.00 EURO
10 netë / 9 ditë skijim  BB 435.00 EURO
11 netë / 10 ditë skijim BB 465.00 EURO
12 netë / 11 ditë skijim BB 500.00 EURO
14 netë / 13 ditë skijim BB 560.00 EURO

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Periudhat e qëndrimit:

Periudha e qëndrimit 2 Janar 2019 – 18 Shkurt 2019

Periudha e qëndrimit 25 Shkurt 2019 – 06 Prill 2019

 

Përshkrim:

Gjendet 400 metra larg ski liftit. 
Përmban: Lobby bar, fitness, sauna, jakuzi, solarium, dhomë me avull, parking personal.

 

   Në paketën ALL IN ONE janë të përfshiera : 

* Akomodim në dhomë dyshe

* Mëngjesi - vetëshërbim

* SKI PASS - LIFT PASS

* ski mësuesi ose 
* snowboard mësuesi (max 3 ditë me 2 orë)

* mbrëmja prezentuese e skijimit

* Shuttle bus transfer: prej hotelit deri te pika e nisjes te gondola dhe anasjelltas

* Shfrytëzimi i pishinës së brendshme, fitnessit, saunës dhe banjos me avull

      
   Kushtet : 

- Shtrati/sofa ekstra per te rritur - çmimi është i njëjtë

- Single/dhoma njëshe paguan ekstra nga 10.00 EURO për natë

*Snowboard mësuesi është për të gjitha paketat: 3 ditë nga 2 orë

 

Info:

Fëmijët deri ne moshen 4 vjeqare nuk marrin paisje te skijimit dhe nuk kane mesues. 

Fëmijët prej 4-7 vjet marrin paisje por nuk kane te perfshire mesuesin e skijimit. 

Fëmijët prej 7 vjeq kane paisjet dhe mesuesin e skijimit, mirepo nuk kane snowboard dhe mesues te snowboardit!

 

 - Zbritje për fëmijët deri 7 vjetë -

- Fëmijët deri 7 vjetë në ekstra shtrat/ sofa janë FREE (pa pagesë)

- Fëmijët deri 7 vjetë* në shtrat regullar kanë zbritje -60%

-Fëmijët deri 7 vjetë nuk kanë shkollë të skijimit/snowboardit

- Zbritje për fëmijët 7 deri 12 vjetë -

- Fëmijët prej 7 deri 12 vjetë në ekstra shtrat/ sofa kanë zbritje -60%

- Fëmijët prej 7 deri 12 vjetë në shtrat rregullar kanë zbritje –30% reduction

* Fëmijë deri 12 vjetë nuk kanë mësues të snowboardit

  

Rregullat e anulimit:

14 ditë para arritjes - nuk ka penallti

14 - 2 ditë para arritjes –50% të pagesës

2 - 0 ditë para arritjes -100% të pagesës

 

   Në paketën ALL IN ONE nuk janë të llogaritura :

   -  TAKSAT E QENDRIMIT 10 EURO PER PERSON!