BANSKO 

HOTEL MPM SPORT 4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
MPM SPORT 4*

28.12.2019 - 04.01.2020

05.01.2020 - 11.01.2020

20.12.2019 - 27.12.2019

12.01.2020 - 07.03.2020

01.12.2019 - 20.12.2019

08.03.2020 - 12.04.2020

DBL EXECUTIVE / HB        
SGL 156€ 134 93 84
1AD+1CH 141 121 97 81
1AD+2CH 159 139 115 99
2AD 157 135 108 90
2AD+1CH 175 152 126 108
3AD 220 189 152 127
DBL DELUXE / HB        
SGL 185 160 99 87
1AD+1CH 167 145 109 87
1AD+2CH 185 163 127 105
1AD+3CH 208 186 150 128
2AD 186 161 121 97
2AD+1CH 204 179 139v 115
2AD+2CH 227 202 162 138
3AD 260 226 170 136
3AD+1CH 278 244 188 154
4AD 335 291 219 176
ONE BEDROOM APARTMENT / HB        
SGL 245 210 167 140
1AD+1CH 246 211 168 141
1AD+2CH 247 212 169 142
1AD+3CH 248 213 170 143
2AD 246 211 168 141
2AD+1CH 247 212 169 142
2AD+2CH 248 213 170 143
3AD 247 212 169 142
3AD+1CH 248 213 170 143
4AD 248 213 170 143
Release periods 21 Ditë 14 Ditë 7 Ditë 3 Ditë
Periudha e anulimit: 21 Ditë 14 Ditë 7 Ditë 3 Ditë
Cancellation Penallti: 100% of booked stay 100% of booked stay 1st Netë 1st Netë
NO SHOW Penallti: 100% of booked stay 100% of booked stay 2 Netë 2 Netë
Qendrimi Minimal: 4 Netë 3 Netë 3 Netë /
Shtesat: ADULT CHILD 2-13    
Deluxe VIP apartment për një natë 60.00 €      
Darka e Vitit të Ri 80.00 € 40.00 €    
Garazh i brendshëm të ngrohtë për makina për një natë 8.00 €      
community tax 1€ 1 1 1

 

Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, sauna, banjë me avull, banjë romake, xhakuzi, depo për pajisjet e skijimit dhe WiFi;

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekstra Zbritje   -  Qendro 14 dite paguaj 12 dite, 7=6 për datën 24.12.2019 dhe 14.03.2020