PAMPOROVO 

HOTEL MPM MURSALITSA 3*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
MPM MURSALITSA 3*​

28.12.2019 - 04.01.2020

20.12.2019 - 27.12.2019

05.01.2020 - 11.01.2020

01.12.2019 - 19.12.2019

12.01.2020 - 14.04.2020

DBL STANDARD / HB      
SGL 105€ 54 49
1AD+1CH 106 70 56
1AD+2CH 107 71 57
2AD 121 79 64
2AD+1CH 122 80 65
2AD+2CH 154 101 81
3AD 164 108 87
ONE BEDROOM APARTMENT / HB      
1AD+1CH 137 99 77
1AD+2CH 138 100 78
2AD 157 113 88
2AD+1CH 158 114 89
2AD+2CH 198 142 112
3AD 212 152 120
3AD+1CH 212 153 121
4AD 268 192 151
TWO BEDROOMS APARTMENT / HB      
4AD 224 137 115
4AD+1CH 225 138 116
4AD+2CH 254 156 131
5AD 264 161 135
5AD+1CH 265 162 136
6AD 304 186 156
Release periods: 14 Ditë 7 Ditë 5 Ditë
Periudha e anulimit: 13 Ditë 6 Ditë 4 Ditë
Cancellation Penallti: 100 % of booked stay 100 % of booked stay 1 Netë
NO SHOW penalty; 100 % of booked stay 100 % of booked stay 2 Netë
Qendrimi Minimal: 4 Netë / /
Shtesat: ADULT CHILD 6-13 *CHILD 2-5,99
Darka e Vitit të Ri / Obligative 50 25 15
community tax 1 1 1


 

Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, sauna, banjë me avull, palestër, WiFi në të gjithë hotelin, parkig dhe transferi deri tek Gondola!