BANSKO 

HOTEL MPM GUINNESS 4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
Hotel MPM GUINNESS 4*

28.12.2019 - 04.01.2020

05.01.2020 - 11.01.2020

20.12.2019 - 27.12.2019

18.01.2020 - 29.02.2020

01.12.2019 - 19.12.2019

12.01.2020 - 17.01.2020

01.03.2020 - 12.04.2020

STUDIO / HB        
SGL 134€ 100 73 67
1AD+1CH 121 91 81 71
1AD+2CH 136 106 96 86
2AD 135 101 90 79
2AD+1CH 149 116 105 94
3AD 189 142 127 111
ONE BEDROOM APARTMENT / HB        
SGL 145 109 96 85
1AD+1CH 131 99 87 76
1AD+2CH 146 114 102 92
1AD+3CH 160 128 116 106
2AD 146 110 97 86
2AD+1CH 160 125 111 100
2AD+2CH 175 139 126 115
3AD 204 155 136 121
3AD+1CH 219 169 151 135
4AD 263 199 175 156
TWO BEDROOMS APARTMENT / HB        
2AD+2CH 257 194 174 148
2AD+3CH 270 208 188 162
2AD+4CH 286 222 202 177
3AD 256 192 172 147
3AD+1CH 257 193 173 148
3AD+2CH 271 208 188 162
3AD+3CH 285 222 202 177
4AD 257 194 174 148
4AD+1CH 271 208 188 162
4AD+2CH 286 222 202 177
5AD 308 232 209 178
5AD+1CH 323 247 223 192
6AD 360 272 244 208
Periudha e anulimit: 21 Ditë 14 Ditë 7 Ditë 3 Ditë
Cancellation Penallti: 100% of booked stay 100% of booked stay 1st night 1st night
NO SHOW Penallti; 100% of booked stay 100% of booked stay 2 Netë 2 Netë
NO SHOW Penallti; 4 Netë 3 Netë / /
Shtesat: i RRITUR FEMIJE 2-12 VJEC    
GARAZHD  8.00 € / / /
Darka e Vitit të Ri / Obligative 74.00 € 37.00 € / /
Community tax 1 1 1 1
FEMIJET 2-12 VJEC / / / /


Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, pishina perla, xhakuzi, park sauna, banjë me avull, WiFi, Parking dhe autobus transferi në stacionin e parë!