BANSKO 

MPM BANSKO SPA

& HOLIDAYS 4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
MPM BANSKO SPA & HOLIDAYS 4* 28.12.2019 - 04.01.2020 05.01.2020 - 11.01.2020

20.12.2019 - 27.12.2019

18.01.2020 - 29.02.2020

01.12.2019 - 19.12.2019

12.01.2020 - 17.01.2020

01.03.2020 - 12.04.2020

DBL ECONOMY / HB        
SGL 114€ 85€ 56 51
1AD+1CH(0-4,99) 115€ 86€ 57 52
1AD+1CH(5-12,99) 102€ 75€ 61 51
2AD 115€ 86€ 68 57
DBL STANDARD / HB        
SGL 118€ 91 58 53
1AD+1CH (0-4,99) 119€ 90 59 54

1AD+1CH (5-12,99)

104€ 79 64 54
1AD+2CH (0-4,99)(5-12,99) 105€ 80 65 55
1AD+2CH (5-12,99) 117€ 91 76 66
2AD 119€ 90 73 61
2AD+1CH (0-4,99) 120€ 91 74 62
2AD+1CH (5-12,99) 127€ 98 81 70
3AD 161€ 122 98 84
ONE BEDROOM APARTMENT / HB        
2AD 179€ 140 107 96
2AD+1CH(0-4,99) 180€ 141 108 97
2AD+1CH(5-12,99) 180€ 142 108 97
2AD+2CH(0-4,99)(5-12,99) 181€ 143 109 98
2AD+2CH(5-12,99) 181€ 143 109 98
3AD 180€ 142 108 97
3AD+1CH(0-4,99) 181€ 143 109 98
3AD+1CH(5-12,99) 181€ 143 109 98
4AD 181€ 143 109 98
         
Release periods: 21 Ditë 14 Ditë 7 Ditë Ditë
Periudha e anulimit: 20 Ditë 13 Ditë 6 Ditë 2 Ditë
Cancellation Penallti: 100% of booked stay 100% of booked stay 1 Netë 1 Netë
NO SHOW penalty; 100% of booked stay 100% of booked stay 2 Netë 2 Netë
Qendrimi Minimal: 4 Netë 3 Netë / /
Shtesat: ADULT CHILD 5-13 *CHILD 0-4,99 /
Darka e Vitit të Ri / Obligative 75€ 37.5€ 17.5€ *Opsional
Community tax 1€ 1€ 1€ /

 

Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, sauna, banjë me avull,
palestër, parkingu, interneti dhe transferi deri tek Gondola!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Ekstra Zbritje   -    Qendro 7 dite paguaj 6 dite, 10=9, 11=10, 14=12  per datat 24.12.2019 - 08.03.2020