PAMPOROVO

HOTEL MPM MERRYAN 3*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
MPM MERRYAN 3* 28.12.2019 - 04.01.2020

20.12.2019 - 27.12.2019

05.01.2020 - 11.01.2020

15.02.2020 - 22.02.2020

01.12.2019 - 19.12.2019

12.01.2020 - 14.02.2020

23.02.2020 - 14.04.2020

DBL STANDART / HB      
SGL 111€ 59 56
1AD+1CH 111 67 61
1AD+2CH 124 80 74
2AD 121 75 68
2AD+1CH 136 87 80
3AD 174 105 96
ONE BEDROOM APARTMENT / HB      
1AD+1CH 146 95 84
1AD+2CH 158 107 96
1AD+3CH 170 119 108
2AD 146 95 84
2AD+1CH 158 107 96
2AD+2CH 170 119 108
3AD 205 133 118
3AD+1CH 217 145 130
4AD 263 172 152
4AD+1CH 276 184 164
5AD 322 210 186
Release periods 21 Ditë 14 Ditë 7 Ditë
Periudha e anulimit: 20 Ditë 13 Ditë 6 Ditë
Cancellation Penallti: 100% of booked stay 100% of booked stay 1 Netë
NO SHOW penalty; 100% of booked stay 100% of booked stay 2 Netë
Qendrimi Minimal: 4 Netë / /
Shtesat: I RRITUR FEMIJE 2-12 VJEC /
Për qëndrime prej 6 netësh, një transferim autobusi është në dispozicion me një shtesë. 10€ 10€ /
Programe shtesë autobusi anijesh pppd 2€ 2€ /
Darka e Vitit të Ri / Obligative 60€ 30€ /
community tax 1€ 1 1

 

Në çmim përfshihet:

 

Përdorimi i saunës, banjës me avull, xhakuzi, palestër, depo per paisjet e skijimit dhe WiFi në vendet publike