Sandanski - Bulgari
* MEDITE SPA RESORT & VILLAS *
 
★★★★
 
 
OFERTA BB
2020
      

Akomodimi BB

E DIELE - E ENJTE PREMTE DHE SHTUNE

DELUXE ROOM (30 m2)

2 Adl 89€ 105€
1 Adl 69€ 84€

PREMIUM ROOM (35 m2)

2 Adl + Chd (0-12 vjet) 100€ 116
1 Adl 79€ 89

 JUNIOR APP (40 m2)

2 Adl+ 2 Chd (0-12 vjet) 141 152
1 Adl 115€ 125

APP - 2 bedroom (95 m2)

4 Adl + 2 Chd (0 - 12 vjet)/ ADL 177 192
ONE BEDROOM VILLA (50 m2)
2 Adl + 1 Chd (0 - 12 vjet)/ ADL 150 186
TWO BEDROOM VILLA (60 m2)
4 Adl + 1 Chd (0 - 12 vjet)/ ADL 200 237
THREE BEDROOM VILLA (70 m2)
6 Adl + 1 Chd (0 - 12 vjet)/ ADL 253 288

 

Çmimet janë për dhomë për natë kur përfshihen:
 
 
Mëngjesi, pishina e hapur dhe e mbyllur me ujë mineral, xhakuzi, saunë Finlandeze, saunë bimore, hamami, dush kabinë, banjë me avull, vend relaksi, fitnesi, parkingu, taksa e qytetit, sigurimi.
 
 

Politikat:

-Fëmijët deri në 12 vjet qëndrojnë me lirim nga pagesa.
-Fëmijët mund të përdorin falas dhomën e lojërave dhe argëtimit dedikuar posaqërisht për fëmijë, sheshin e lojërave, dhe pishinën në natyrë për fëmijë më ujë mineral.
-Në shtrat extra për të rritur kushton 26 euro BB. Rezervimet janë valide me 100% pagesë të avancuar.
Oferta vlen nga 1 Janari deri në 20 Dhjetor 2020 përveç periudhave të festave kombëtare dhe vendase:
01-04 Mars, periudha e Pashkëve,
03-06 Maj, 23-26 Maj, 05-08 Shtator, 20-23 Shtator.

   
 
 
 
OFERTA HB 
2020
 

Akomodimi HB

E DIELE - E ENJTE PREMTE DHE SHTUNE

DELUXE ROOM (30 m2)

2 Adl 105€ 120€
1 Adl 82€ 97€

PREMIUM ROOM (35 m2)

2 Adl + Chd (0-12 vjet) 115€ 130€
1 Adl 92€ 102€

 JUNIOR APP (40 m2)

2 Adl+ 2 Chd (0-12 vjet) 161€ 171€
1 Adl 128€ 138€

APP - 2 bedroom (95 m2)

4 Adl + 2 Chd (0 - 12 vjet)/ ADL 197 212

 

 
Çmimet janë për dhomë për natë kur përfshihen:
 
 
Mëngjesi, pishina e hapur dhe e mbyllur me ujë mineral, xhakuzi, saunë Finlandeze, saunë bimore, hamami, dush kabinë, banjë me avull, vend relaksi, fitnesi, parkingu, taksa e qytetit, sigurimi.
 
 

Politikat:

-Fëmijët deri në 12 vjet qëndrojnë me lirim nga pagesa.
-Fëmijët mund të përdorin falas dhomën e lojërave dhe argëtimit dedikuar posaqërisht për fëmijë, sheshin e lojërave, dhe pishinën në natyrë për fëmijë më ujë mineral.
-Në shtrat extra për të rritur 41 euro HB. Rezervimet janë valide me 100% pagesë të avancuar.
Oferta vlen nga 1 Janari deri në 20 Dhjetor 2020 përveç periudhave të festave kombëtare dhe vendase:
01-04 Mars, periudha e Pashkëve,
03-06 Maj, 23-26 Maj, 05-08 Shtator, 20-23 Shtator.