★★★★★

HOTEL

MAX ROYAL G CONFERENCE & SPA

- Te Pishat e buta, Mali Robit, Durrës -

 

 

 

Ofertë Speciale

 

Çmimet për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi 13 Shtator - 30 Shtator

DOUBLE ROOM

BB 30€
DOUBLE ROOM AI 48€
PËR QENDRIM 7 NETË E MË SHUMË AI 43€

 

 

Fëmija deri në moshën 0-5.99 vjeç free.

Fëmijët nga mosha 6-11.99 vjeç paguajnë 50%

 

- Parking, WIFI, pishina dhe plazhi free -

 

Shtesa për shërbimin HB: 10€ Per person

 

Music Live

çdo dite prej të Mërkurës deri të Dielën

                                                                           
 

 

 

31.jpg    12.jpg   15.jpg    48.jpg   44.jpg