LIFT PASS 2020! 

- BANSKO 2020

 

Ofertat Skipass

 

Objektet e skive!
 

   I rritur Fëmijët deri në moshen 12 vjeç

 3

Ditë

6

Ditë

3

Ditë

6

Ditë

Ski Lifti + Ski pass, Shtizet dhe Kepucet 132€ 256€ 83€ 155€
Ski Lifti + ski pass dhe Shtizet 131€ 222€ 75€ 133€
Ski Lifti + 4h ne ditë Shkollim 157€ 294€ 100€ 180€
Ski Lifti + 2h ne ditë Shkollim 151€ 245€ / /
Full ski paketa (inc. Ski pass, Ski Lifti dhe 4h ne ditë Shkollim) 161€ 311€ 116€ 183€
Full snowboard paketa  (inc. Snowboardi, Kepucet soft dhe shkollimi per snowboard 3 ditë/ 2h) 225€ 334€ / /

Ski Lifti + Snowboardi dhe Kepucet soft

182€ 301€ / /
Ski Lifti + Snowboardi 150€ 254€ / /

 

 

* Shërbimet e  Snowboard ofrohen vetëm për personat e moshes 12 vjeç e më lart.

* Ski school ofrohet vetëm për personat e moshes 7 vjeç e më lart.