- LAST MINUTE -

DUBAI - 7 Netë

Çmimi: 499 

 

Paket Arazhman Dubai 
Hoteli KAT. REGION P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 5,99)
PAY CHILD
(6 - 11,99)
Lotus Grand Hotel 4* Deira 499€ 665€ N/A 80€ 355€ N/A
Holiday Inn Downtown 4* Deira 550€ 757€ 550€ 80€ 355€ 550€
Gulf Court Hotel Business Bay 4* Business Bay 569€ 805€ N/A 80€ 355€ N/A
Cassells Al Barsha 4* Al Barsha 590€ 849€ N/A 80€ 355€ N/A
Grand Excelsior Bur Dubai 4* Al Barsha 600€ 870€ 600€ 80€ 355€ 600€
Coral Hotel Al Barsha 5* Al Barsha 635€ 930€ N/A 80€ 355€ N/A
Ghaya Grand Hotel 5* Al Barsha 625€ 889€ 625€ 80€ 355€ 625€
Fraser Suites 5* Sheik Zayed 659€ 965€ N/A 80€ 355€ N/A
Swissotel Al Ghurair 5* Deira 740€ 1.129€ 665€ 80€ 355€ 665€
Pullman Jumeirah Lakes Towers 5* JLT 775€ 1.227€ N/A 80€ 355€ N/A
Media Rotana 5* Tecom 775€ 1.227€ 665€ 80€ 355€ 665€
Wyndham Dubai Marina 4*+ Marina 765€ 1.210€ 675€ 80€ 355€ 675€
The Retreat Palm Island 5* Al Barsha 809€ 1.275€ 809€ 80€ 355€ 809€
Grand Hyatt 5* Bur Dubai 905€ 1.499€ 809€ 80€ 355€ 809€

 

Datat e Fluturimit
ROTATION
DATA
ROTATION
DATA
NETË
SKP-DXB 25-10-18 DXB-SKP 01-11-18 7

Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
Global Village 3 Orë 40 EUR Taksa hyrëse dhe transferimi i Fshatit Global
Miracle Garden 3 Orë 43 EUR Transferi dhe hyrja ne Kopshtin me te bukur ne bote Miracle Garden
Desert Safari
5 Orë
55 EUR
Transferi, Safari në shkretëtirë, darkë, shfaqje dhe pije!
Dhow Cruise ( Creek ) 2 Orë 55 EUR Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Full Day Abu Dhabi City Tour
6 Orë
80 EUR
Pa drekë!
Dhow Cruise ( Marina )
2 Orë
80 EUR
Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Burj Khalifa & Dubai Mall
5 Orë
80 EUR
( Burj Khalifa Hyrja në Terasë dhe tarifa të përfshira )
Aquawenture Water Park Ditë e plot! 95 EUR ( Hyrja në Aquawenture Water Park dhe tarifa të përfshira )
Helicopter Tour
17 min
220 EUR
Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!
Seawings  20 min 260 EUR Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!


Në çmim përfshihen :   

                                 
• Biletat kthyse me FlyDubai Airlines fluturim direkt nga  Shkup-Dubai-Shkup ( p.p 20 kg bagazh )
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                            
 Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Dubait                                           
 Akomodime në hotel 7 Netë / 8 Ditë më bazë B.B (fjetje me mëngjes)

• Takim & Asistenc në aeroportin e Dubait                    
• Të gjitha taksat e Aeroportit

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Ekskurzionet tjera opcionale                                            
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                           
• Taksat e qytetit 4-5€ Hotel 5* për ditë, Hotel 4* 3-4€ për ditë, Hotel 3* 2-3€ për ditë.                                     
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)   

 

*Shënim:

Në momentin e rezervimit pagesa bëhet total dhe është e parefundueshme.

• Ndrimi i emrit dhe dates nuk lejohet .

• Nuk lejohet hyrja në xhami për Femrat që nuk plotësojnë kushtet për një veshje të përshtatme si mëposhtë:

1. Krahët dhe Këmbët e mbuluar me copë jo-transparente.

2. Mbulimi i Flokëve me një shami jo-transparente.

 

Viza hyrëse për Dubai (75 €) – Për person 

 

Pasagjerët qe posedojn njërën nga pasaportat e mëposhtme nuk kan nevojë per vizë:

 

Austria 
Belgium 
Bulgaria 
Croatia 
Cyprus 
Czech Republic 
Denmark 
Estonia 
Finland 
France 
Germany 
Greece 
Hungary 
Iceland 
Italy 
Latvia 

Liechtenstein 
Lithuania 
Luxembourg 
Malta 
Netherlands 
Norway 
Poland 
Portugal 
Romania 
Seychelles 
Slovakia 
Slovenia 
Spain 
Sweden 
Switzerland