Kroçiere në Barcelonë

6 Ditë 499, 7 Ditë 549

 

- Spanjë -

 

 


 

 

PROGRAMI PER NISJE ME 24 SHTATOR

Dita e Parë: 

Nisja në orën 03:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobus në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Arritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Arritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Poesia. Nisja në orën 17:00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Arritja në Marsejë në orën 08:00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18:00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Arritja në Barcelonë në orën 07:00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13:00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Pestë: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Arritja në Gjenova në orën 09:00. Nisja për në Milano. Arritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Arritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

 

Dita e Gjashtë: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Arritje në Tiranë.

Nisja më 24 Shtator


 

 

 

PROGRAMI PER NISJE ME 5 NENTOR

Dita e Parë: 

Nisja në orën 03:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobus në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Arritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Arritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Grandiosa. Nisja në orën 17:00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Arritja në Barcelonë në orën 14:00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 22:00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Arritja në Palma de Mallorca në orën 07:00. Shëtitje opsionale në Palma de Mallorca. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 16:00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Pestë: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Arritja në Marsejë në orën 11:00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18:00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Gjashtë: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Arritja në Gjenova në orën 09:00. Nisja për në Milano. Arritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Arritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

 

Dita e Shtatë: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Arritje në Tiranë.

Nisja më 5 Nëntor

 

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje dhe Transfertat me autobus..
2. Akomodim në hotel 3 yje për 2 natë qëndrimi dhe 3 netë në Kroçieren MSC Poesia ose Opera dhe 3 netë në Kroçieren MSC Grandiosa.
3. Mëngjesin në Hotel dhe Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
4. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Taksat Portuale dhe Shtesa për Karburantin.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Ekskursionet që ofron Kroçierja.
4. Transfertat me autobus nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.
Kujdes:
- Shoqëruesi ynë ofron asistencë gjatë udhëtimit në Kroçiere, shoqërimin në Monumente.
- Në zbritje në Marsejë, Palma de Mallroca dhe Barcelonë nuk do ketë Autobus, por do realizohen shëtitjet nga shoqëruesi ynë duke përdorur transportin publik.
- Rekomandohen Bakshishe në Kroçiere €10 për të Rritur dhe €5 për Fëmijë në natë.