Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kusadasi

5 Ditë 399

- Greqi -

 

 

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në oren 14:00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

 

Dita e Dytë: 

Arritja në Athinë. Transferi në Port. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 11:30. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18:00.
- Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23:00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 07:30. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13:00.
Zbritja në Ishullin e Patmos në orën 17:45.
-Shëtitje e perfshire  në "Ancient Ephesus through the ages" - helenistike / romake . Nisja në orën 21:30. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 07:00. Shëtitje në Monumentet Kryesore të Qytetit. Nisja në orën 12:00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16:30.
- Shëtitje e perfshire në "Minoas Palace of Knossos" -civilizimi i parë evropian . Nisja në orën 21:30. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Pestë: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Zbritja në Portin e Pireus. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Arritja në Shqipëri.


Nisje më 26 Mars 5 Ditë - 399 Euro


 

Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe.

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren për 4 ditë Lundrim, 3 netë fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Alkoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursion dhe Vizitë në Efes gjatë zbritjes në Kushadasi dhe Ekskursion dhe Vizitë në Pallatin Minoan të Knossos në Kretë.
7. Autobus nga Porti në Mykonos.
8. Taksat Portuale.
9. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

Shënim:
Minimumi i Grupit për Transportin Vajtje ardhje nga Tirana është 15 persona.
Minimumi i Grupit për Shoqërues Shqiptar është 20 persona.