Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kusadasi, 5 Ditë €319

- Greqi -

 

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në oren 14:00 dhe udhëtimi me autobuz për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

 

 

Dita e Dytë: 

Mbrritja në Athinë. Transferi në Port. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 11:30. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18:00. Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.

 

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Kroçiere. Mundësi për Zgjedhje:
- Ose Zbritje në Pythagorion të Ishullit Samos, në orën 05:00.

Opsionale: Shëtitje në Monumentet Kryesore të Ishullit. Nisja në orën 15:30
- Ose Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 07.30. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13:00. 
Zbritja në Ishullin e Patmos në orën 17:45. 

Opsionale në Manastir. Nisja në orën 21:30. Darka në Kroçiere.

 

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 07:00.

Shëtitje Opsionale ne Monumentet Kryesore të Qytetit. Nisja në orën 12:00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16:30.

Shëtitje Opsionale në fshatin Oia. Nisja në orën 21:30. Darka në Kroçiere.

 

 

Dita e Pestë: 

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Portin e Pireus. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.
 

 


Nisje më 8 Nëntor - 5 Ditë - 319 Euro

 

 

Me Shume Detaje:

Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe. 

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren për 4 ditë Lundrim, 3 netë fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere. 
6. Ekskursion dhe Vizitë në Efes gjatë zbritjes në Kushadasi.
7. Taksat Portuale.
8. Shoqërues shqiptarë.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transferi me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.