Weekend All Inclusiven Korfuz

3 Ditë 69

- Greqi - 

 

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në oren 22:00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobus dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Korfuz në orën 10:00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

 

Dita e Tretë :

Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Arritja në Shqipëri.

Nisja me 16, 23, 27 Nëntor.

 

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për natë

 
Me Shume Detaje: 
Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Hotel Telemachos 2*S
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Kosovarë n
ë qytetin e Korfuzit..