Kroçiere në Ishujt Grekë

dhe Stamboll

8 Ditë 499

- Greqi -

 

 

Dita e Parë, E Hënë: 

Nisja nga Tirana në oren 20:00 të një nate më parë (E Diel) dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal Crystal, në Pireus, Athinë. Nisja në orën 16:00. Darkë në Kroçiere.

 

Dita e Dytë, E Martë: 

Mëngjesi dhe Dreka në Kroçiere.

Zbritja në Stamboll në Orën 15:30. Të lirë për Shëtitje në Stamboll. Darkë në Kroçiere.

 

Dita e Tretë, E Mërkurë: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Të lirë për Shëtitje në Stamboll. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20:00.

Nisja nga Mykonos në orën 07:00. Drekë në Kroçiere. Arritja në Ishullin Milos në orën 13:00. Shëtitje Opsionale në Milos. Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 23:59.

 

Dita e Katërt, E Enjte: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Zbritja në Canakkale në orën 07.00. Të lirë për Shëtitje në Çanakkale. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 17:00.

 

Dita e Pestë, E Premte: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Zbritja në Volos në orën 07:00. Të lirë për Shëtitje në Volos. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 17:00.

 

Dita e Gjashtë, E Shtunë: 

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 13:00. Të lirë për Shëtitje në Kretë. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 23:59.

 

Dita e Shtatë. E Diel: 

Mëngjesi në Kroçiere.

Zbritja në Santorini në orën 07:00. Vajte Ardhje me Autobus në fshatin Oia. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13:00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Mikonos në orën 19:00. Drekë në Kroçiere. Të lirë për Shëtitje në Mykonos. Darkë në Kroçiere.

 

Dita e Tetë, E Hënë: 

Nisja në orën 02:00. Mëngjesi në Kroçiere. Arritje në Pireus, Athinë në orën 09:00. Zbritja në Port. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Arritja në Shqipëri.

 

Nisje më 25 Nëntor

 
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal Crystal
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursionet:
- Vajtje - Ardhje me Autobus për në Fshatin Oia, - Santorini.
- Pallati Mionoan -Kretë
- Lundrim me Anije shëtitse në Bosfor dhe vizitë në Tregun e Erëzave - Stamboll
7. Taksat Portuale.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.