KING HOTEL

- Ksamil -

 

 

 

Çmimet për Dhomë
Tipi i Dhomes Shërbimi Shtator Tetor

Single room 1 PAX

BB 40 30€

deluxe room with sea view 3 PAX

BB 115 95€
Deluxe double room 2 PAX BB 80 60€
Family room with city view 4 pax BB 125 105€
suite with sea view 4 PAX BB 135 115€
king suite with S/W(2 bedroom) 4 PAX BB 155 115€

 

Në çmimin e dhomës është përfshirë:

Mëngjesi, çadra ne deti, peshqir, dhe parking!

Check-in ne ora 12:00, dhe check-out deri ne ora 10:30.

 

Politika e Anulimit:

Anulimi mund të bëhet 21 ditë para Check-in.

 

 

Qëndrimi minimal:

1-10 Korrik: 2Netë / 11 Korrik - 31 Gusht: 3 Netë