- Dimri 2018/2019 -

KEMPINSKI HOTEL GRAND ARENA 5* 

- BANSKO - 

 

"Përjetoni një qëdrim luksos në njërën nga resortet dimërore më moderne në Balkan dhe zbuloni misteret më të rëndesishme kulturore dhe historike në qendër të Bullgaris. Ndodhet në zemër të malit Pirin, Hoteli Grand Arena Kempinski është vendi ideal për pushimet e juaja. Jeni të mirëseardhur në resortin malor dhe qënderen unike SPA, ku koha nuk është asnijeher e mjaftushme për ti përjetuar shërbimet që ofërohen. Në sezonën dimërore ejani për ski dhe snowbord ose veres per pushime malore te mbushura me çiklista, ecje neper mal ose aktivitetet me parashut/paragllaj. Ngjitur me hotelin ndodhet stacioni kryesorë i ski-ashensorit me të cilin mund të ngjiteni në majet më të largëta të mbuluar me dëborë brenda disa minutave. Hoteli është vëtem disa minuta larg qendrës së Banskos, dhe aty do te gjeni taverna tradicionale poashtu muze dhe dyqane për shoping. Me kaq shumë arsyje të mrekullushme dhe mundsi të zgjedhjes së aktiviteteve per ju do të jet gjithmon një arsyje e mirë per rikthim".

 

 

- Early booking -

 

Datat e nisjes

03.01.2019 - 06.01.2019 06.01.2019 -13.01.2019 06.01.2019 - 11.01.2019 06.01.2019 - 10.01.2019 10.01.2019 - 13.01.2019
  13.01.2019 - 20.01.2019 13.01.2019 - 18.01.2019 13.01.2019 - 17.01.2019 17.01.2019 - 20.01.2019
Çmimi për person (minimumi 2 persona për dhomë)
Tipi dhome Shërbimi 3 nights 7 nights 5 nights 4 nights 3 nights
Deluxe Room Town View HB 417 € 793 € 583 € 475 € 417 €
Deluxe Room Mountain View HB 445 € 855 € 622 € 506 € 445 €
Executive Room HB 486 € 916 € 677 € 551 € 486 €
Junior suite Town View HB 531 € 924 € 737 € 600 € 531 €
Junior Suite Mountain View HB 554 € 1,059 € 767 € 625 € 554 €
Deluxe Suite HB 633 € 1,194 € 875 € 712 € 633 €
Alpine Suite HB 702 € 1,348 € 968 € 788 € 702 €
Adult on extra bed in Suite HB 69 € 69 € 69 € 69 € 69 €

 

Shënim:
Çmimet janë të vlefshme për rezervimet e bëra 120 ditë para rezervimit. Pagesa bëhet e plotë dhe e pakthyeshme.

Taksa e qëndrimit për turistët 10€ për person.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

- Dimri 2018/2019 - Çmimet e pakove -

 

Datat e nisjes

03.01.2019 - 06.01.2019 06.01.2019 - 13.01.2019 06.01.2019 -11.01.2019 06.01.2019 -10.01.2019 10.01.2019 -13.01.2019
  13.01.2019 - 20.01.2019 13.01.2019 - 18.01.2019 13.01.2019 -17.01.2019 17.01.2019 - 20.01.2019
Çmimi për person (minimumi 2 persona për dhomë)
Tipi dhome Shërbimi 3 nights 7 nights 5 nights 4 nights 3 nights
Deluxe Room Town View HB 417 € 793 € 583 € 475 € 417 €
Deluxe Room Mountain View HB 445 € 855 € 622 € 506 € 445 €
Executive Room HB 486 € 916 € 677 € 551 € 486 €
Junior suite Town View HB 531 € 924 € 737 € 600 € 531 €
Junior Suite Mountain View HB 554 € 1,059 € 767 € 625 € 554 €
Deluxe Suite HB 633 € 1,194 € 875 € 712 € 633 €
Alpine Suite HB 702 € 1,348 € 968 € 788 € 702 €
Adult on extra bed in Suite HB 69 € 69 € 69 € 69 € 69 €

Taksa e qëndrimit për turistët 10€ për person.

 

Në çmim nuk përfshihen :

Çmimet janë për person për 3/4/5 ose 7 netë dhe përfshijnë:

  • Mëngjesi dhe darka;
  • Përdorimi i Wi-Fi;
  • Përdorimi pa pages i Kids Club;
  • Përdorimi pa pages i dollapit te skive;
  • Përdorimi pa pages i 2 llojeve të sauna (sauna Finlandeze dhe Bio), banjë me avull (Hamam dhe Aroma), pishinë të brendshme dhe të jashtme dhe palester sportive.

 

Në çmim nuk përfshihen:

  • Darka nuk përfshin pije;
  • Fëmijët deri në 6 vjet janë pa pagesë;
  • Fëmijët prej 6-12 vjet paguajnë 34 €;