★★★★★

Kempinski Grand Arena

- Bansko Winter -

2020

 

 

 

Kempinski Grand Arena 5*
Periudha

Ditët

Shtretër luksoz dyshe

 Salla ekzekutive  Junior Sute

Deluxe Sute

Alpine Sute

 Suppl. Shtrat 

 Pamje e qytetit Pamje malore
 Pamje e qytetit Pamje malore 
1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2  
02.01.2020 21.03.2020

 E premte

 E shtunë   

266.2 311.3 288.2 331.1 317.9 361.9 369.6 396.0 387.2 413.6 446.6 473 498.3 524.7 68.2

E diele

E enjte

215.6 255.2 233.2 272.8 256.3 295.9 297.0 323.4 311.3 336.6 358.6 385 400.4 425.7 68.2

22.03.2020

04.04.2020

 E premte

E shtunë

211.2 247.5 228.8 266.2 256.3 293.7 311.3 348.7 330.0 366.3 440.0 476.3 522.5 558.8 68.2

E diele

E enjte

179.3 215.6 196.9 234.3 224.4 261.8 279.4 316.8  298.1€  334.4 408.1 444.4 490.6 526.9 68.2

Çmimet janë për 2 persona për një natë, përveç për ofertën për dhomë të vetme

 

 

 

Ne çmim përfshihet:

Wi – Fi FREE

Përdorimi falas i Klubit Kids gjatë orarit të punës

Përdorimi falas i një dollap per Veshjet e skive

Përdorimi falas i qendrës SPA Kempinski të gjeneratës së re me pajisje unike gjermane - 2 lloje sauna (sauna finlandeze dhe Herba), sanarium, kasolle infra e kuqe, detoksifikim i thellë dixhital, pishinë të hapur për fëmijë, xhakuzi në natyrë dhe shtëpie, pishinë te mbrendshme dhe të jashtme, përdorimi i dhomës së dëborës dhe dhoma e fitnesit.

 

 

Ne çmim nuk përfshihet:

Ne çmim nuk përfshihet taksat turistike prej 1 euro për person për një natë.

 

INFO:

Të gjitha çmimet janë me mëngjes dhe darkë (HB). Në sezonin e dimrit është gjithmonë në restorantin kryesor (Galeria restorant).

 

Zbritja e Rezervimeve të Hershme:

Zbritja e rezervimeve të hershme vijen nëse rezervimi është bërë 60 ditë para mbërritjes në hotel

15% zbritje në të gjitha rezervimet e bëra deri më 31.10.2019

10% zbritje në të gjitha rezervimet e bëra pas datës 01.11.2019, 60 ditë para mbërritjes në hotel

Zbritja e Rezervimit të Hershëm MUND të kombinohet me ndonjë ofertë tjetër speciale

Të gjitha rezervimet që përfshijnë një zbritje të hershme të rezervimit do të kërkojnë një pagesë të aranzhimit 100% për të ruajtur zbritjen

 

Krishtlindjet dhe Viti i Ri:

Darka e Krishtëlindjes përfshihet në çmim dhe do të shërbehet në Galeria Restorant më 25.12.2019. Pijet nuk përfshihen në çmim

Darka e Vitit të Ri përfshihet në çmim dhe do të shërbehet në Restorant Gallery në 31.12.2019. Pijet nuk përfshihen në çmim

 

Shënim:

Darka gjatë sezonit të dimrit shërbehet vetëm në Restorantin e Galerisë. Fëmijët deri në 5.99 vjec Ofrohen ushqime falas

Cmimet jan te shfaqura në euro, pagesa bëhet në denarë, në masën 1 euro = 62 den.

Hoteli mund të ndryshojë çmimin dhe ofertën koh pas kohe.

Hyrja në dhoma është pas orës 15:00, me kohën lokale. Lirimi i dhomave është deri në orën 12:00 me kohën lokale.

Gjatë 24.01.2020 dhe 25.01.2020, Hoteli është SOLD OUT

 

Pagesa shtesë:

Darka nuk përfshin pije.

* Fëmijët deri në 5.99 vjec janë pa pagesë

* Fëmijët nga 6 - 11.99 vjec paguajnë 34 euro

Akomodimit i dhomave

 

Deluxe Room/ Executive Room/Junior suite:

 Deluxe / Alpine Suite:

1 i rritur dhe 1 fëmijë  0-5,99 vjec – Çmimi për person për dhomë 1 i rritur dhe 1 fëmijë 0-5.99 ose 6-11,99 – suite rates
1 i rritur dhe 1 fëmijë  0-6,11,99 vjec – Çmimi për 2 person në dhomë 1 i rritur dhe 2 fëmijë 0-5.99 – suite rate
1 i rritur dhe 2 fëmijë  0-5,99 vjec – Çmimi për person për dhomë 1 i rritur dhe 2 fëmijë 6-11,99 – suite rate + 34 EUR për natë
1 i rritur dhe 2 fëmijë  0-6,11,99 vjec – Çmimi për 2 person në një dhomë + 34 euro për natë 1 i rritur dhe 2 fëmijë 0-5.99 dhe 6-11,99 – suite rate
1 i rritur dhe 2 fëmijë  0-5,99 & 11,99 vjec – Çmimi për 2 person për dhomë 2 të rritur dhe 1 ose 2 fëmijë 0-5.99– suite rate
2 të rritur dhe 1 fëmijë  0-5,99 – Çmimi për 2 person për dhomë 2 të rritur dhe 1 fëmijë 6-11.99 ose 2 fëmijë 0-5.99 dhe 6-11.99 - suite rate + 34 EUR për natë
2 të rritur dhe 1 fëmijë  6-11,99 – Çmimi për 2 person për dhomë + 34 euro për natë 2 të rritur dhe 2 fëmijë 6-11.99 - suite rate +68 EUR për natë

 

Anulimi i rezervimeve:

Për periudhën e sezonit të lartë 20.12.19 deri më 01.01.2019 - Rezervimet e bëra për Krishtlindje mund të anulohen pa sanksione nëse anulohen më shumë se 30 ditë para mbërritjes në hotel, nëse rezervimi anulohet më pak se 30 ditë para mbërritjes në hotel, sanksionet janë 100% të sasisë së aranzhmanit.

 

Për periudhën e Vitit të Ri, ata mund të anulojnë pa sanksione 60 ditë para hyrjes në hotel, nëse anulimi është më pak se 60 ditë para hyrjes në hotel, sanksionet janë 100% të sasisë së marrëveshjes

 

Për periudha të tjera: deri në 15 ditë para ditës së parë të rezervimit pa penallti. Për anulimin 15 ditë ose më pak para ditës së parë, sanksionet 100% e shumës totale të rezervimit.