Ofert Super Speciale -

STAMBOLL & DUBAI - 7 Netë

Çmimi prej: 699€ 
 

 

 

Paket Arazhman Dubai 

HOTELI NË STAMBOLL 

HOTELI NË DUBAI BOARD P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 5,99)
PAY CHILD
(6 - 11,99)
The Biancho Pera 4* Arabian Park 3* BB 699€ 929€ N/A 159€ 419€ N/A
The Biancho Pera 4* Avenue Hotel 4* BB 789€ 1.029€ 789€ 159€ 419€ 789€
The Biancho Pera 4* Gulf Court Business Bay 4* BB 839€ 1.169€ 839€ 159€ 419€ 839€
The Biancho Pera 4* Grand Millennium 5* BB 889€ 1.249€ N/A 159€ 419€ N/A
The Biancho Pera 4* Hawthorn Suites JBR 4* BB 989€ 1.479€ 869€ 159€ 419€ 869€

Datat e Fluturimit
Datat  ROUTE. Netët
10/1/2020 - 17/1/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë
31/1/2020 - 7/2/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë
7/2/2020 - 14/2/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë
19/2/2020  - 26/2/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë
21/2/2020 - 28/2/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë
26/2/2020 - 4/3/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë
28/2/2020 - 6/3/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë
4/3/2020  - 11/3/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë
6/3/2020  - 13/3/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë
11/3/2020 - 18/3/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë
13/3/2020 - 20/3/2020 PRN - SAW - SHARJAH - SAW - PRN 7 Netë

Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
Global Village 3 Orë 40 EUR Taksa hyrëse dhe transferimi i Fshatit Global
Miracle Garden 3 Orë 43 EUR Transferi dhe hyrja ne Kopshtin me te bukur ne bote Miracle Garden
Desert Safari
5 Orë
55 EUR
Transferi, Safari në shkretëtirë, darkë, shfaqje dhe pije!
Dhow Cruise ( Creek ) 2 Orë 55 EUR Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Full Day Abu Dhabi City Tour
6 Orë
80 EUR
Pa drekë!
Dhow Cruise ( Marina )
2 Orë
80 EUR
Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Burj Khalifa & Dubai Mall
5 Orë
80 EUR
( Burj Khalifa Hyrja në Terasë dhe tarifa të përfshira )
Aquawenture Water Park Ditë e plot! 95 EUR ( Hyrja në Aquawenture Water Park dhe tarifa të përfshira )
Helicopter Tour
17 min
220 EUR
Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!
Seawings  20 min 260 EUR

Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!

 

ROUTE:

Dita 1: (PRISHTINË-STAMBOLL) Arritja në Stamboll dhe transferi në Hotel,
Dita 2: (
STAMBOLL) Dita e Lirë,
Dita 3: (
STAMBOLL-DUBAI) Transferi në Aeroportin Sabiha në orën 12:00 p.m nga Hoteli. Fluturimi në ora 17:45 pasdite për në Sharjah. Arritja në Sharjah në 22:40 dhe transferi për në Hotel.
Dita 4: (DUBAI) Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Dubait,
Dita 5: (DUBAI) Ditë e lirë,
Dita 6 :( DUBAI) Ditë e lirë,
Dita 7: (DUBAI) Ditë e lirë,
Dita 8: Transferi për në aeroportin e Sharjah. Fluturimit në orën 13:00 për në Sabiha Gokcen. Arritja në Stamboll në orën 17:00 pasdite. Nisja në orën 22:00 për në Prishtinë me Pegasus Airlines.

 

Në çmim përfshihen :              
• Biletat kthyse me Pegasus Airlines Prishtinë-Stamboll-Prishtinë (p.p 20 kg bagazh & 7 kg bagazh dore) 

• Biletat kthyse me Air Arabia Airlines Stamboll-Sharajah-Stamboll (p.p 20 kg bagazh & 10 kg bagazh dore)
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport (Stamboll & Sharajah)                            
• Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Dubait                                           

• Të gjitha taksat e Aeroportit.                              
                                          
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Ekskurzionet tjera opcionale                                            
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                           
• Taksat e qytetit 4-5€ Hotel 5* për ditë, Hotel 4* 3-4€ për ditë, Hotel 3* 2-3€ për ditë.                                     
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)   

 

*Shënim:

• Në momentin e rezervimit pagesa bëhet total dhe është e parefundueshme.

• Ndrimi i emrit dhe dates nuk lejohet .

• Nuk lejohet hyrja në xhami për Femrat që nuk plotësojnë kushtet për një veshje të përshtatme si mëposhtë:

1. Krahët dhe Këmbët e mbuluar me copë jo-transparente.

2. Mbulimi i Flokëve me një shami jo-transparente.

 

Viza hyrëse për Dubai (75 €) – Për person 

 

Pasagjerët qe posedojn njërën nga pasaportat e mëposhtme nuk kan nevojë per vizë:

 

Austria 
Belgium 
Bulgaria 
Croatia 
Cyprus 
Czech Republic 
Denmark 
Estonia 
Finland 
France 
Germany 
Greece 
Hungary 
Iceland 
Italy 
Latvia 

Liechtenstein 
Lithuania 
Luxembourg 
Malta 
Netherlands 
Norway 
Poland 
Portugal 
Romania 
Seychelles 
Slovakia 
Slovenia 
Spain 
Sweden 
Switzerland