Stamboll

 


Çmimi: 205€ 


3 Ditë/ 2 Netë

EARLY BOOKING  - 1 NËNTOR 2018 DERI 31 MARS 2019

Në perjashtim të dates 28.12.2017 dhe 02.01.2018

 

Paket Arazhman
Hoteli Location KAT. P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant
(0 - 1,99)
PAY CHILD
(2 - 5,99)
PAY CHILD
(6 - 11,99)
Erbazlar Hotel Laleli 3* 205€ 225€ 205€ 50€ 140€ 200€
Marmaray Hotel Yenikapı Yenikapı-Laleli 3* 215€ 245€ 215€ 50€ 140€ 205€
Sanat Pera Hotel Pera 4* 220€ 259€ 220€ 50€ 140€ 205€
Matiat Hotel Yenikapı-Laleli 4* 220€ 245€ 220€ 50€ 140€ 200€
Glorious Hotel Laleli 4* 220€ 259€ 220€ 50€ 140€ 200€
Konak Hotel Taksim 4* 225€ 270€ 225€ 50€ 140€ 210€
BVS Lush Hotel Taksim 4* 229€ 270€ 229€ 50€ 140€ 215€
Richmond Hotel Taksim 4* 230€ 270€ 230€ 50€ 140€ 210€
Wyndham İstanbul Old City Laleli 5* 240€ 289€ 240€ 50€ 140€ 210€
Titanic Downtown Hotel Dolapdere 5* 240€ 300€ 240€ 50€ 140€ 210€
Palazzo Donizetti Pera 5* 245€ 300€ 245€ 50€ 140€ 210€
Elite World Hotel Istanbul Taksim 5* 255€ 310€ 255€ 50€ 140€ 229€
Hilton Bomonti Bomonti-Şişli 5* 275€ 370€ 275€ 50€ 140€ 220€

 

KOHA E UDHETIMIT
Nisja nga

Nisja në Orën

Arritja
Prishtinë-Stamboll
02:45 06:20
Stamboll-Prishtinë
21:15 20:55

 

Në çmim përfshihet :   

                                 
 Biletat kthyse me
Pegasus Airlines fluturim direkt Prishtinë - Stamboll - Prishtinë (p.p 20 kg bagazh)
 Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport                                                                                   
 Akomodime në Hotel BB (fjetje me mëngjes)                                      
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

                                           
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                                            
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)   

 

 

 

 

 

 

Stamboll

 


Çmimi: 220€ 


4 Ditë/ 3 Netë

EARLY BOOKING  - 1 NËNTOR 2018 DERI 31 MARS 2019

Në perjashtim të dates 28.12.2017 dhe 02.01.2018

 

Paket Arazhman
Hoteli Location KAT. P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant
(0 - 1,99)
PAY CHILD
(2 - 5,99)
PAY CHILD
(6 - 11,99)
Erbazlar Hotel Laleli 3* 220€ 260€ 220€ 50€ 140€ 225€
Marmaray Hotel Yenikapı Yenikapı-Laleli 3* 230€ 289€ 230€ 50€ 140€ 230€
Sanat Pera Hotel Pera 4* 235€ 305€ 235€ 50€ 140€ 230€
Matiat Hotel Yenikapı-Laleli 4* 235€ 289€ 235€ 50€ 140€ 225€
Glorious Hotel Laleli 4* 235€ 315€ 235€ 50€ 140€ 225€
Konak Hotel Taksim 4* 240€ 335€ 240€ 50€ 140€ 240€
BVS Lush Hotel Taksim 4* 245€ 335€ 245€ 50€ 140€ 245€
Richmond Hotel Taksim 4* 245€ 335€ 245€ 50€ 140€ 240€
Wyndham İstanbul Old City Laleli 5* 255€ 359€ 255€ 50€ 140€ 240€
Titanic Downtown Hotel Dolapdere 5* 255€ 375€ 255€ 50€ 140€ 240€
Palazzo Donizetti Pera 5* 259€ 375€ 259€ 50€ 140€ 245€
Elite World Hotel Istanbul Taksim 5* 270€ 390€ 270€ 50€ 140€ 265€
Hilton Bomonti Bomonti-Şişli 5* 290€ 485€ 290€ 50€ 140€ 255€

 

KOHA E UDHETIMIT
Nisja nga

Nisja në Orën

Arritja
Prishtinë-Stamboll
02:45 06:20
Stamboll-Prishtinë
21:15 20:55

 

Në çmim përfshihet :   

                                 
 Biletat kthyse me
Pegasus Airlines fluturim direkt Prishtinë - Stamboll - Prishtinë (p.p 20 kg bagazh)
 Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport                                                                                   
 Akomodime në Hotel BB (fjetje me mëngjes)                                      
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

                                           
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                                            
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)   

 

 

 

Cappadocia 
3 Nete / 4 Dite

 


Cappadocia është një zonë qe ndodhet ne zemer te Turqise dhe qe mbahet ndër zonat më të preferuara nga turistët e huaj. Historia e kësaj zone fillon me Hititët (2500-2000 para erës së re).  Qytetet nëntokësore dhe shkëmbinjtë me gurë vullkanik të quajtur “Pribacalari – Oxhaqe zanash”. Göreme konsiderohet si zemra e Cappadocias, vendosur atje kompleks unik me shkëmbinj u perfshi UNESCO World Heritage Site në 1985.

Mos humbisni pra pervojen e nje nga 25 vendeve me te paimagjinueshme ne bote.


Çmimi: 289€


3 Nete / 4 Dite

Paket Arazhmani Cappadocia
Hoteli KAT. P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 6)
PAY CHILD
(7 - 12)
Hotel Rox Göreme Cave BB 289€ 410€ 289€ 60€ 195€ 235€
Ela Cave Hotel Cave BB 289€ 369€ N/A 60€ 195€ 255€
Tulpar Konak Hotel Cave BB 289€ 369€ N/A 60€ 195€ 255€
Ramada Cappadocia hotel
5* HB
305€
349€
285€
60€ 195€ 260€
Doubletree By Hilton Avanos 5* HB 315€ 380€ 299€ 60€ 195€ 269€
Goreme Kaya Hotel Cave HB 329€ 390€ N/A 60€ 195€ 275€
UC Hisar Kaya Hotel Cave HB 329€ 390€ N/A 60€ 195€ 275€

Njoftim shtesë

Nisja ndërmjet datës 01.11.2017 dhe 31.03.2018, (me përjashtim të datës 28.12.2017-03.01.2018).


Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
Red Tour (Tour Clasike)
8 Orë
45€
 • Nisja nga hoteli në orën 09:30,Taksimi i parë me peizazhin e Kapadokisë,vizitë në Devrent Valley.
 • Vizita vazhdohet ne Pashabag ku shihen shkëmbinjët unik në formën e kërpudhave
 • Drekë e organizuar në Avanos.
 • Vizitë në punëtorinë qeramike.
 • Pasdite viztë në Goreme, një muze të hapur, ku shihen mbetjet e kulturës bizantine që datojnë nga shekulli 10 deri në shekullin e 12.
 • Vizita vazhdon në Uçisar që ndodhet në zemër të Kapadokisë, nga shihet e terë Goreme-ja. 
 • Kthimi i organizuar në hotel rreth orës 17.30.

Valley of Roses (Lugina e Rozës)

8 Orë
45€
 • Nisja nga hoteli në orën 09:30.
 •  Vizitohet Urgupi dhe mundësinë për të parë me familjen e formave të njohura të nënës së gurit, babait dhe vajzës - simboli zyrtar i Kapadokisë
 • Vizitë në Cavusin.
 • Vizitë në disa nga qytetet nëntokësore,Kthimi i organizuar në hotel rreth orës 17.30.
Flying with a balloon (Fluturim me Balonë) 3 Orë 99€
 • Fluturimi i organizuar me balonë, nga ora 04:00 deri në orën 07:00.


Në çmim përfshihen :                                
 
Bileta e aeroplanit: Prishtinë - Stamboll - Kayseri dhe anasjelltas
 Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                                                               
 Akomodime për 3 Netë / 4 Ditë 
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

 Eksurzionet tjera opcionale
 Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                                                            
 Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)
Taksat e Qytetit
​ dhe shpenzimet personale.

​​