Bulgaria

Interhotel Sandanski 4 *

2019

 

 

02/01/2019 - 31.01.2020

Lloji i dhomave

Për person në ditë

e Premte dhe

e Shtune

e Dielë dhe

e Enjte

7+ Netë
BB HB BB HB BB HB
Bed in room 1/2 Standard + 38.00€ 50.00€ 30.00€ 42.00€ 29.50€ 41.50€
Bed in 1/2 Lux room 43.00€ 55.00€ 34.50€ 46.00€ 33.00€ 45.00€
Standard room 1/1 + 60.00€ 72.00€ 48.00€ 60.00€ 46.00€ 58.00€
1/1 Lux room 62.00€ 78.00€ 54.00€ 64.00€ 50.00€ 62.00€
Studio Standard (2 people) 124.00€ 148.00€ 100.00€ 122.00€ 96.00€ 120.00€
Luxury Apartment (2 persons) 140.00€ 164.00€ 112.00€ 136.00€ 108.00€ 132.00€
                                                                                                          KUSHTET :
Child / 4 to 11.99 / naredovno bed 25.00€ 34.00€ 20.00€ 29.00€ 20.00€ 28.00€
Child / 4 to 11.99 / supplements. bed 12.00€ 21.00€ 10.00€ 18.00€ 10.00€ 18.00€
Child / 4 to 11.99 / on extra. bed - Studio Standard or Aparman / 8.00€ / 8.00€ / 8.00€
Suppl. bed - 12 to 15.99-room / studio / apartment 28.00€ 40.00€ 23.00€ 34.00€ 22.00€ 33.00€
Adult on extra. bed-in Standard or Studio Apartment 28.00€ 40.00€ 23.00€ 34.00€ 22.00€ 33.00€

 

 

Çmimet janë për person dhe përfshijnë: Mëngjesi, përdorimi i pishinës së brendshme dhe të jashtme me ujë mineral, sauna, banjë me avull, palestër, parking, internet.

 

 

Info:

1. Klienti ka të drejtë të anulojë ose ndryshojë rezervimin deri në 10 ditë para mbërritjes.

2. Klienti ka të drejtë të ndryshojë emrin 3 ditë para datës së nisjës. Nëse ndryshimi i emrit bëhet pak se 3 ditë para datës së mbërritjes, klienti paguan natën e parë të rezervimit të bërë.

3. Anulimi ose ndryshimi i rezervimit më pak se 10 ditë para datës së mbërritjes, klienti paguan natën e parë të rezervimit.

4. Nuk mund të anulohet rezervimi për 9  ditë e më pak para fillimit të pakës!

 

Çmimet nuk janë të vlefshme për periudhat e mëposhtme:

01.03-04.03.2019
29.03-06.04 .2019
26.04-29.04.2019
26.04.29-04.2019
03.05-06.05.2019
24.05-26.05.2019
06.09-08.09.2019
20.09-23.09.2019
23.12-27.12.2019
28.12.2019-01.01.2020

 

 

Strehim minimal dhe maksimal në INTER HOTEL SANDANSKI
Akomodimi Minimum Maximum
Double room 1 adult

2 adults + 1 child up to 15.99 years old + 1 child up to 3.99 years

Studio STANDARD 1 adult 3 adults + 1 child up to 11.99 + 1 child up to 3.99 years
Apartment LUX 1 adult 3 adults + 1 child up to 11.99 + 1 child up to 3.99 years
Apartment FAMILY 1 adult 3 adults + 1 child up to 15.99 years old + 1 child up to 3.9 9d.