★★★★

Bulgari 

Inter Hotel Sandanski

WINTER 2020

 

 

Paket Arazhman Sandanski
Lojet e Dhomave

01.10.2019 - 31.01.2020

E premte, e shtunë E hënë / e enjte 7+ Netë
BB HB BB HB BB HB
Double Deluxe room (per person) 43.00€ 55.00€ 34.50€ 46.00€ 33.00€ 45.00€
Single deluxe room   67.00€ 78.00€ 54.00€ 64.00€ 50.00€ 62.00€
Studio standad (2 pax) 124.00€ 148.00€ 100.00€ 122.00€ 96.00€ 120.00€
Аpartmen lux (2 pax) 140.00€ 164.00€ 112.00€ 136.00€ 108.00€ 132.00€

Reduktimet:

 
Fëmijë 4-11.99 vjecë me 1 të rritur në një dhomë / 8.00€ / 8.00€ / 8.00€
Extra bed  fëmijë 4-11.99 vjecë (room) 12.00€ 21.00€ 10.00€ 18.00€ 10.00€ 18.00€
Extra bed  fëmijë 4-11.99 vjecë (studio/app) / 8.00€ / 8.00€ / 8.00€
Extra bed teenager (12-15.99 vjecë) room/studio/app 28.00€ 40.00€ 28.00€ 40.00€ 22.00€ 33.00€
Extra bed i Rritur /studio/app 28.00€ 40.00€ 28.00€ 40.00€ 22.00€ 33.00€


Çmimet e dhomave janë për person (studio dhe apartamenti janë për 2 persona) dhe përfshijnë:

Qëndrimin gjatë natës, mëngjes, Darkë, përdorimi i pishinës së brendshme dhe të jashtmel, sauna, banjë me avull, palestër, parking, Wi-Fi.

 

 

Kapaciteti minimal dhe maksimal për të gjitha llojet e dhomave

në Interhotel Sandanski 2019

 

                                           Minimum           Maximum

Double room                       1 I RRITUR        / 2 të RRITUR + 1 fëmijë deri  15.99 vjecë + 1 fëmijë deri në 3.99 vjecë 

Studio                                 1 I RRITUR        / 3 të RRITUR + 1 fëmijë deri në 11.99 vjecë + 1 fëmijë deri në 3.99 vjecë

Apartament Deluxe            1 I RRITUR        / 3 të RRITUR + 1 fëmijë deri në 11.99 vjecë + 1 fëmijë deri në 3.99 vjecë

 

 

 

Shënim:

Fëmijët - 0 deri në 3.99 vjecë

Fëmijët - 4 deri në 11.99 vjecë

Adoleshentet - 12 në 15.99 vjecë
Adoleshentët paguajnë shtrat esktra sikurse te rriturit 

Në tarifa për dhomë përfshihet:

9% VAT tarifë, tarifë turistike, shujtë mëngjesi ose gjysmë shujte, sauna, banjë dhe palestër, pishinë brenda dhe jashtë me ujë mineral, peshqir, parking falas, akses ne WI-FI, kutia persoale në recepion, këndi i lojrave për fëmijë pranë pishinës, dhomë loje me animator profesional.

Hoteli nuk pranon kafshë shtëpiake.

 

 

ANULIMET DHE TARIFAT

1. Ndryshimet në emrin e mysafirit mund të bëhen falas 3 dit para mbërritjes së rezervimit, ose më herët, pas kësaj shuma e tarifës per natën e parë do të rritet si pagesë ndëshkuese për ndryshimin e bërë.

2. Operatori turistik do të ketë të drejtë të ndryshoj ose të anuloj rezervimet për mysfirët individual, jo më vonë se 7 ditë para mbërritjes, pa tarifë.

3. Për ndryshimet apo anulimet që ndodhin në më pak se 7 ditë para datës së mbërrtijes, do të jepet tarifë anulimi në shumën e natës së parë të rezervimit.

4. Në rast të ndryshimit apo te anulimit në ditën e arritjes, pa lajmërim apo largim i hershëm, shuma nuk kthehet, por mbahet si tarifë ndëshkuese nga hoteli.

5. Për anulimet dhe ndryshimet për rezervimet e paketave të Krishtlindjeve, Vitit të Ri, Pashkëve dhe pushimit pranveror, kushtet e anulimev dhe ndryshimeve janë sipas ofertave.

Tarifat e lartëpërmendura më lart janë të vlershme nga 01 Shtatori 2019 deri ne 31 Janar 2020. Tarifat nuk janë të vlershme përgjatë festave nacionale të Bullgarisë duke përfshirë: Krishtlindjet 23-27.12.2019/, Vitin e Ri 28.12.2019-01.01.2020.