Pranverë në Irlandë

3 Ditë 499

- Irlande -

 

Dita e Parë: 

Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Podgoricës. Fluturimi direkt Podgoricë - Dublin. Nisja nga Podgorica në orën 21:50. Arritja në Dublin në orën 00:10. Transferi në Hotel në Dublin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në të gjithë Monumentet kryesore të qytetit Dublin: Katedralja Shën Patrick, pranë Sheshit Gjeorgjian, Rrugës O'Connell, Statujat e Oscar Wilde, Molly Mallone, Ura Ha'Penny, Kolegji Trinity, Birraria Guiness. Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Paradite, Vizitë e shkurtër në Kështjellëm e Dublinit dhe Kishën e Krishtit. Pas vizitës nisja për në Cliffs of Moher.  Udhëtimi zgjat reth 3 orë. Vizitë panoramike e Shkëmbinjëve të famshëm në Atllantik. Kthimi për në Galway. Vizitë e shkurtër e qytetit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Katërt:

Mëngjesi ne Hotel.

Transferi në Aeroportin e Dublinit. Gjatë udhëtimit ndalesa për shopping. Fluturimi Dublin - Podgoricë. Nisja më 17:10. Arritja në Podgoricë në orën 21:30. Nisja me autobus nga Podgorica në Tiranë.

 

Nisja më 2 Prill

 

Kujdes:
Duke qenë se për këtë udhëtim duhen marrë viza, dhe marrja e vizave kërkon përgatije të dokumenteve te udhëtimit, Regjistrimet për këtë udhëtim mbyllen 1.5 muaj para Nisjes.

 

 
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion.
2. Transferi me autobus.
3. Akomodimi në hotel.
4. Mëngjesi për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar.

Lejohet të merret në avion me vete vetëm një çantë me përmasa deri në 42x32x25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa ka shpenzime të mëdha ekstra).

Në pagesë nuk përfshihet:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumente dhe Muzeume.
2. Viza e Hyrjes në Irlandë. (Kushton 60)

 
Kujdes:
Nuk garantojmë marrjen e Vizës. Kryejmë të gjithë procedurat për vizë.
Nëse viza refuzohet, Pagesa e udhëtimit kthehet plotësisht. Pagesa e Vizës nuk kthehet.