BOROVEC 

HOTEL IGLIKA PALACE  4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
IGLIKA PALACE  4*

21.12.2019 - 26.12.2019

26.01.2020 - 13.02.2020

04.03.2020 - 09.04.2020

27.12.2019 - 01.01.2020

02.01.2020 - 25.01.2020 

14.02.2020 - 03.03.2020

DOUBLE STANDARD / HB      
SGL 46 94 65
1AD+1CH 64 101 73
1AD+2CH 74 102 87
2AD 74 106 86
2AD+1CH 74 102 87
3AD 100 140 119
DOUBLE ECONOMY / HB      
SGL 37 83 54
1AD+1CH 44 90 64
2AD 50 90 73
STUDIO / HB      
SGL 107 150 127
1AD+1CH 108 151 128
1AD+2CH 109 152 129
2AD 107 150 127
2AD+1CH 108 151 128
2AD+2CH 109 152 129
3AD 108 151 128
3AD+1CH 109 152 129
4AD 137 191 162
Release periods 7 DITË 01/12/2019 10 DITË
Periudha e anulimit: 5 DITË 05/12/2019 7 DITË
Cancellation Penallti: 2 NETË 100 % of booked stay 2 NETË
NO SHOW Penallti: 2 NETË 100 % of booked stay 2 NETË
Qendrimi Minimal: / 7 NETË /
Shtesat: I RRITUR FEMIJE 2-12 VJEC  
MËNGJESI NE VILL 4.00 € 2.00 /
DARKA NE VILL 8.00 € 4.00 € /
Darka e Krishtlindjes / Obligative / 25.12 40.00 € 20.00  /
Darka e Vitit të Ri / Obligative 55.00 € 27.00€ /
Community tax pp pd 1 1 /
FEMIJE  2-12 VJEC /   /


Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, WiFi në lobby, tea break çdo ditë në ora 16:00-17: 00 / vetëm për HB / dhe parking.