★★★★

IBEROSTAR 

- ALL INCLUSIVE -

 

 

Oferta Speciale

Nisja me 10, 17, 24, 31 Korrik, 7, 14, 21 Gusht

 

 

Paketa 1
Netët Tipi i Dhomës Sherbimi Çmimi

7 Netë/ 8 Ditë

Double Room AI 449€ PP

 

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje për 7 netë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym

 

POLITIKAT PËR FËMIJET

Dy fëmijë free deri në moshën 14.99 vjeç

 

 

 

Paketa 2
Netët Tipi i Dhomës Sherbimi Çmimi

4 NETË/ 5DITË

Double Room AI 259€ PP

 

 

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje për 4 netë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym

 

POLITIKAT PËR FËMIJET

Dy fëmijë free deri në moshën 14.99 vjeç

 

Paketa 3
Netët Tipi i Dhomës Sherbimi Çmimi

2 Netë/ 3 Ditë

Double Room AI 129€ PP

 

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje për 2 netë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym

 

POLITIKAT PËR FËMIJET

Dy fëmijë free deri në moshën 14.99 vjeç

 

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
- €1.50 për person të rritur në 
netë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në netë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në netë