★★★★

-Hotel SCARDUS-

Winter 2018/ 2019 Tetovë - Maqedoni 

 

Oferta vlen për 20.12.2018 deri me 31.03.2019

  

Çmimi për person 42 Euro për gjysëm pansion

 

Fëmijet 0-6 vjet fjetja dhe mengjesi janë falas

(Fëmijet 0-6 vjet pagesën e darkës e bëjnë sipas porosisë)

Fëmijet 7-11 vjet bëjnë pages 50% e vlerës

Fëmijet prej 12 vjet bëjnë pages 100% të vlerës.

 

Në darkë perfshihet:

Sallat/ Supë, Ushqimi kryesorë dhe ëmblesirë. (Pijet nuk përfshihen në çmim)

çmim përfshihet edhe shfrytëzimi i parkingut privat, Wi-fi dhe Spa qendra

(2 Pishina, për fëmijë dhe të rritur, 3 lloje të saunave nga të cilat 2 fine dhe një turke, si dhe qendër fitnesi).