BANSKO

- HOTEL SPORT  -

****
Rezervimi dhe pagesaa duhet te behet deri me 30.11.2018

 

Ofertat
PËR PERSON/ PËR DITË

BOARD BASIS

(Mëngjes dhe Darkë)

28.12.2018 - 04.01.2019

Min - 5 netë

05.01.2019 - 11.01.2019 

 Min - 4 netë

21.12.2018 - 27.12.2018 

12.01.2019 - 08.03.2019

 Min - 3 netë

01.12.2018 - 20.12.2018 

09.03.2019 - 15.04.2019

1/ 2  Standard room (dhoma standarde) HB 78.00€ 67.00€ 53.50€ 44.50€

Fëmiju 2 deri 12 vjec  shtrat shtesë

HB 18.00€ 16.00€ 17.00€ 17.00€

Fëmiju 2 deri 12 vjec në shtrat të rregull

HB 58.50€ 50.50€ 40.50€ 34.00€
Të rritur në shtrat shtesë HB 58.50€ 50.50€ 40.50€ 34.00€
New Year’s/ Darka për Vitin e Ri Adult - I rritur- 80 € Fëmiju 02 - 13 vjec 40€

 

Ekstra zbritje për: Qëndro14 ditë paguj për 12 ditë, 11=10, 10=09, 7=6

Prej fillimit të sezonës deri me datën 21.12.2018!

Pas 15.03.2019 deri ne fund të sezonës!