★★★★★

HOTEL SPLENDID CONFERENCE

& SPA RESORT 

- Budva -

 

 

 

Çmimet për Person
SPLENDID 2020 Shërbimi 12.09.20 - 01.10.20
Double Room
SUPER. MOUNTAIN VIEW BB 74€

Single room - (Shtesa)

BB /

POOL VIEW - (Shtesa)

BB 10€ per dhome
SEA VIEW - (Shtesa) BB 30€ per dhome
PREMIUM ROOM - (Shtesa) BB 50€ per dhome

 

 

SHËNIM:

ÇËNDRIMI MINIMAL 2 NETË

 

Çmimet janë për person për natë, për të gjitha kohëzgjatjet e qëndrimit 

 

Shtesë për dhomat connected: 30€ (paguhet shtesë çmimit te dhomes pool view apo sea view)

Fëmijët nga 2 – 11 vjeç me të dy prinderit nuk paguajnë gjate periudhave : 01.07 – 17.07 & 01.09 – 01.10 

Sherbimi half board : 20€ për ditë për të rritur / 10€ për ditë për fëmijet 2 – 11 vjeç
Sherbimi full board: 40€ p
ër ditë për të rritur / 20€ për ditë për fëmijet 2 -11 vjeç

 

Lirimet për fëmijët (për akomodimin)

Fëmija e parë deri në 1 vjeç, me 2 prindërit – nuk paguan asgjë,

Fëmijet nga 2 – 11 me 2 prindërit kanë 70% për secilin,

një fëmijë nga 2 – 11 vjeç me një prindër – 25% nga çmimi,

dy femijë nga 2 – 11 vjet me një prinder – 50% nga çmimi për secilin,

personi i trete i rritur në extra bed 10%,

baby cot free

 

Special për familjet ne keto periuda 01/07 – 17/07
FAMILY SUMMER JOY - qendrimi minimum 2 netë
Superior room me pamje nga malet per 2 te rritur dhe nje femije deri ne moshen 11 vjecare
140€ per ditë per dhome, sherbimi HB
Femija I dyte ne dhome paguan 22€ per natë, sherbimi HB